Prima pagină » Regim Alimentar » TRUCUL pentru a deschide pungile cu legume congelate / Un expert în alimentație a dezvăluit cum funcționează „regula U”

TRUCUL pentru a deschide pungile cu legume congelate / Un expert în alimentație a dezvăluit cum funcționează „regula U”

TRUCUL pentru a deschide pungile cu legume congelate / Un expert în alimentație a dezvăluit cum funcționează „regula U”

Legumele congelate sunt o alternativă excelentă pentru cele proaspete, deoarece sunt adesea congelate rapid după recoltare, păstrând astfel majoritatea vitaminelor și mineralelor.

Procesul de congelare oprește degradarea nutrienților și împiedică proliferarea microorganismelor, menținând legumele sigure pentru consum o perioadă mai îndelungată.

Prin adăugarea legumelor congelate direct în apă clocotită sau în mâncăruri, se evită pierderea de vitamine solubile în apă, care ar putea fi eliminată dacă legumele ar fi decongelate lent. Aceasta metodă este nu doar eficientă, dar și rapidă, permițând prepararea unor mese sănătoase cu un minim de efort.

Trucul banal care face ca legumele congelate să fie mereu delicioase și pline de nutrienți

Meghan Splawn, fost editor al publicației The Kitchn, a dezvăluit care este pontul la care apelează atunci când depozitează la congelator legume și fructe. Specialistul profită la maxim de pungile în care sunt puse acestea.

Concret, expertul se folosește de regula U pentru a deschide și mai apoi, pentru a lega ambalajul. Mai exact, această metodă nu folosește cleme pentru chipsuri sau agrafe pentru a fixa pungile și nici nu apelează la ambalajele cu fermoar, conform publicației Fanatik.

Pungile cu legume nu sunt tăiate cu foarfeca într-un colț. Tot ce trebuie să faceți este să țineți o pungă nedeschisă de cele două colțuri superioare și să scuturați conținutul până la fund. Ulterior, se face o tăietură de 2,5 cm drept în jos, la aproximativ o treime din fiecare colț.

Îndoiți ușor spre voi această clapetă centrală pentru a putea tăia peste partea din pungă care leagă tăieturile drepte în jos. La acest pas se vede că a fost îndepărtată o bucată de pungă în formă de U, care ajută la prinderea colțurilor într-un nod.

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie ... vezi toate articolele