Andreea Marin, pe coperta aniversară a revistei „Ce se întâmplă, doctore?”
Andreea Marin declară că detoxifierea i-a schimbat viața în bine: deși mănâncă în mare parte raw-vegan, nu-și refuză din când în când plăcerile culinare. „Sucul care conține ananas, ghimbir, busuioc și tărâțe de psyllium este sănătos, natural, intensifică arderile, ajută digestia, este gustos și, datorită târâțelor, este foarte sășios. Cu cât bei mai mult zilnic, cu atât mai bine îți ajuți corpul să elimine toxinele și să funcționeze corect” recomandă Andreea Marin în numărul de noiembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”. care a apărut vineri pe piață.
Din aceeași ediție a publicației, cititoarele pot afla cum funcționează terapiile cu lumină pentru regenerarea pielii, care sunt cele mai cerute intervenții estetice, cum se asortează vinurile cu diverse mâncăruri și ce părere au nutriționiștii despre consumul de alge.
În plus, un subiect fierbinte dezbătut pe larg pornește de la întrebarea „De ce ucide mariajul sexul?”