Ce mănâncă medicul nutriționist Mihaela Bilic, de fapt. Promovează legumele și dietele, dar a fost prinsă în „offside”

Publicat: 17 10. 2024, 16:45
Actualizat: 17 10. 2024, 16:47

Medicul nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit într-un mesaj amuzant și sincer de pe Facebook că adoră să mănânce ocazional preparate cu carbohidrați. 

 

După cum se vede în fotografie, medicul și-a comandat o porție de cartofi, o porție de carne de pui, o porție de lasagna și lipie. Nu pare a fi un meniu sănătos. Dar medicul și-a lămurit imediat fanii.

„Profund dezechilibrat! Vinerea este ziua cu Frecvența gustului în direct la Europa FM. Și tot vinerea profit de ocazie ca să mănânc cu colegii de radio la cantină. E un fel de ‘împinge tava’ cu design modern și multă mâncare ispititoare.  Și ca o pofticioasă ce sunt, să nu credeți că aleg dietetic și echilibrat!”

Continuă descriind tava plină de tentații:

„Uitați-vă cum arată tava mea – nimic verde, cu excepția spanacului din lasagna plus 3 preparate cu carbohidrați, ca să fac (nu fuck) cacofonia nutrițională totală: pâine cu cartofi prăjiți și paste făinoase”. 

Totuși, în ciuda aparențelor, medicul își asigură cititorii că a dat dovadă de cumpătare:

„Ați putea spune că a fost un dezastru, dar în realitate am fost tare cumpătată: am mâncat câțiva cartofi și două guri de carne, lasagna am luat-o la pachet ca să am pentru diseară iar lipia o țin pentru mâine dimineață la micul dejun – încălzită în aparatul de prăjit pâine, cu telemea și o cafea”. 

Mesajul încheie pe o notă pozitivă:

„Nu e niciodată prea târziu ca să mâncăm echilibrat, chiar dacă acționăm impulsiv și cumpărăm mult, nu trebuie să mâncăm tot… la o singură masă!”

 

 

 

 

 

Citește și: Mihaela Bilic, despre magneziu și Vitamina D: „Mai mult de jumătate din populația globului are deficit”