Există o varietate de alimente care pot provoca reacții alergice la unele persoane. Printre acestea se numără: laptele ouăle sau semințele de diferite tipuri. Doctorul Mihail Pautov ofertă explicații amănunțite în acest caz.
Medicul Mihail Pautov a abordat problema alimentelor care provoacă alergii. Unele dintre ele sunt foarte populare printre români.
Substanțele din anumite alimente determină cel mai frecvent reacții alergice. Există peste 170 de substanțe care ar putea provoca alergii, dar opt dintre acestea se întâlnesc cel mai des.
Dacă te confrunți cu simptome, care pot indica o alergie, ar trebui să te adresezi unui medic alergolog pentru a primi indicații și un diagnostic corect.
Nucile și arahidele sunt printre cele 8 alimente care provoacă cel mai des alergii. Acestea conțin cele mai alergene substanțe, raportat la cantitatea de substanță pe care, dacă o consumi, îți poate provoca reacții alergice. Doar dacă mănânci una sau două și ai o sensibilitate, poți să te confrunți cu o reacție alergică.