Cântăreața Corina Chiriac a apelat la un nutriționist care i-a recomandat o dietă disociată, care consta în cinci mese pe zi, trei mese principale și, între ele, două gustări.
„Găteam seara și a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, pește la grătar cu spanac opărit, legume înăbușite, cașcaval cu ardei gras. Și astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză și mâncam. Întotdeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, a mărturisit vedeta într-un interviu.
Celebra cântăreață a renunțat la prăjeli, zahăr, sucuri și pâine, iar dulciuri mănâncă foarte rar. „Alimentele dăunătoare le-am împuținat, întâi le-am eliminat din cauza sănătății, dar apoi o dată pe lună pot să gust pizza sau tort. Nu mai am tentații mari, dulciuri mănânc rar. Prefer ciocolata de 80% cacao. Nu mai fac excese, gust și astfel mâncarea nu mai reprezintă o tentație pe care să nu o pot stăpâni”, a spus Corina Chiriac.