Elizabeth Taylor a trăit o viață plină de exces și dramă, dar aproape întotdeauna cu un zâmbet și o sclipire în ochi.
Elizabeth Taylor a fost o femeie incredibil de frumoasă, iar dacă aruncăm o privire peste numeroasele articole care s-au scris despre ea, vedem că a fost descrisă ca o super vedetă internațională, o soție în serie, o supraviețuitoare a peste 100 de intervenții chirurgicale, o dependentă, o mamă, o activistă feroce pentru drepturile persoanelor cu SIDA și prima voce a lui Maggie Simpson. A trăit o viață plină de exces și dramă, dar aproape întotdeauna cu un zâmbet și o sclipire în ochi.
Prietena sa, designerul Vicky Tiel, a spus într-un interviu că „I-a plăcut să fie izolată într-o suită de hotel imensă, cu toată mâncarea și vinul ei preferat și cu persoanele ei preferate aduse din toată lumea. Lucrurile care contau cel mai mult pentru Elizabeth erau să fie Planeta Mamă pentru cei dragi, sexul, mâncarea și băutura, dar și ajutorul celor nefericiți… Generozitatea ei era cea mai importantă calitate a ei.”
Această pasiune pentru viață nu a fost niciodată mai evidentă decât în dragostea ei pentru mâncare. Liz aprecia mâncărurile bogate, mâncărurile cu caracter și gust. După spusele unui biograf, „Nu doar că iubea caviarul de beluga și șampania, dar și mâncărurile americane ca cheeseburgerii, cartofii prăjiți și, bineînțeles, chili de la Chasen’s.” Obsesia ei pentru chili de la Chasen’s nu cunoștea limite și îl avea adus cu avionul peste tot în lume.
Ea și al treilea soț al ei, producătorul Mike Todd, obișnuiau să fie clienți fideli la Chasen’s în anii ’50, unde mâncau regulat cu cei mai buni prieteni ai lor, Debbie Reynolds și cântărețul Eddie Fisher. Mike Todd a murit într-un accident de avion în 1958, și un an mai târziu Liz și Eddie Fisher s-au căsătorit. Această căsătorie nebunească a cedat repede locul iubirii vieții lui Elizabeth și a presei tabloide a secolului XX.
Descoperă AICI dieta cu alcool pe care a urmat-o, dar și cum s-a refugiat în mâncare și spirtoase.