Ingredientul care te poate îmbolnăvi și la care trebuie să renunți! Carmen Brumă: „Este cel mai PERICULOS”
Carmen Brumă este cunoscută pentru activitatea sa în domeniul sănătății și al fitness-ului. Ea a vorbit despre ingredientul care trebuie să dispară din dieta oricărei persoane, pentru că este foarte periculos.
Brumă și-a început cariera în domeniul fitness-ului după ce a experimentat o transformare personală majoră, pierzând 30 de kilograme și adoptând un stil de viață sănătos. Ea este cunoscută pentru abordarea sa realistă și echilibrată a nutriției și a exercițiilor fizice, promovând o abordare holistică a sănătății.
Carmen Brumă a devenit populară prin intermediul cărților sale despre fitness și nutriție, precum „80/20: Principiul pierderii în greutate și al menținerii ei” și „În 15 minute cu Carmen Brumă”. Ea a creat și programe de antrenament și a susținut numeroase evenimente și workshop-uri în domeniul sănătății și al fitness-ului.
Ingredientul care nu ar trebui să facă parte din dieta nimănui
„Cel mai periculos tip de grăsime pe ca„re-l găsești în alimentele din comerț este grăsimea hidrogenată.
Așa că ai grijă data viitoare când te duci la cumpărături să cauți pe eticheta produsului pe care vrei să-l cumperi conținutul de grăsime hidrogenată sau parțial hidrogenată sau grăsime trans.
Nu trebuie să fie mai mare de două grame pe suta de grame de produs conform legislației și, în general, chiar dacă are un procent mai mic de doi la sută pe suta de grame este bine să-l eviți”, a spus Carmen Brumă, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Facebook, conform PlayTech.
Carmen Brumă le recomandă femeilor trecute de 40 de ani să consume această legumă
Recent, vedeta a dezvăluit în ce poate consta un meniu sănătos: o salată delicioasă cu ficăței de pui la cuptor, cu o varietate de 7-8 legume. Iar aici, la legume, ea a insistat asupra feniculului.
Femeilor cu vârsta peste 40 de ani le este recomandat să integreze în dieta lor o cantitate semnificativă de fibre, care ajută la combaterea balonării.
Dintre toate, feniculul, o legumă aromată, are proprietăți excepționale când vine vorba să ajutăm digestia.
„Are conținut foarte bun de magneziu, potasiu și vitamina K, o vitamină foarte importantă pentru sănătatea oaselor, subiect sensibil în cazul femeilor, când se apropie menopauza”, afirmă partenera de viață a lui Mircea Badea, potrivit adevarul.ro.
Rețetă de salată cu fenicul
Pentru o salată excelentă cu fenicul avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 1 bulb de fenicul proaspăt
- 1 măr verde
- 1 ceapă roșie mică
- 1 cană de frunze de rucola
- 1/2 cană de nucșoară
- 1 lămâie
- 2 linguri de ulei de măsline extravirgin
- sare și piper, după gust.
(Citește AICI modul de preparare….)