Senzația de foame apare deja la trei ore după o masă anterioară. Distanța între mese trebuie să fie de 5 ore
Mihaela Bilic: Și este o chestiune care mi se pare că, pe lângă rolul nutritiv efectiv, că n-are cum după o zi întreagă să ai… senzația de foame apare deja la trei ore după o masă anterioară este suficient de puternică încât să fie un motiv să mănânci. Deci să nu spună nimeni că după o masă de prânz, cât ar fi fost ea de întârziată și să fie la ora trei, la ora opt seara ție nu ți-e foame că nu se poate.
Marius Tucă: Distanța dintre mese, patru-cinci ore?
Mihaela Bilic: Cinci ore.
Marius Tucă: Cinci ore cel puțin.
Mihaela Bilic: Și atunci eu aș spune haideți să fim isteți și să-i dăm și lui și nu numai organismului, dar gândiți-vă că masa de seară…
Marius Tucă: Până la urmă ne dăm nouă.
Mihaela Bilic: Presupune și o dinamică din punct de vedere socio-familial. Deci tu la masa de seară dacă ești cu prietenii, dacă ești cu familia și tu ești ăla care zici eu seara nu mănânc, dintr-o dată ai dezechilibrat profund întregul univers din jurul tău.
Marius Tucă: La ce oră să fie ultima masă?
Mihaela Bilic: Eu știu, aș spune ca după aceea să mai stăm două-trei ore treji.
Marius Tucă: Nu mai mult, nu mai târziu de ora opt.
Mihaela Bilic: Dar sunt câte unii care se culcă la ora unu-două noaptea, adică și aici nu putem…
Marius Tucă: Adică eu mă culc la două-trei, dar…
Mihaela Bilic: Iată.
Marius Tucă: Oricum nu mănânc mai târziu de nouă să știi.
Mihaela Bilic: Mă uitam la filmele din anii în care oamenii chiar știau să trăiască și să pună preț pe asta, prin anii 30 supeul…
Marius Tucă: Ți separe asta? Că noi nu mai știm să trăim?
Mihaela Bilic: Nu știm să ne bucurăm.
Marius Tucă: De ce?
Mihaela Bilic: Nu știu.
Marius Tucă: Ce ziceau oamenii…?
Mihaela Bilic: În anii 30 când ei seara erau cu ieșit, cu club, cu distracție și nu pe sistemul cum mergem acum sau cum merg doar așa să se bâțâie și să cu mințile încețoșate. Acolo era vorba de dans, oamenii nu mai dansează, cum erau foxtrotul, cum erau anii aceia fabuloși.
Marius Tucă: Acum se dansează…
Mihaela Bilic: Prin bâțâilă. Se îmbarcau, se pregăteau pentru ieșit și masa, supeul…
Marius Tucă: În weekend, nu ieșeau în fiecare seară la…
Mihaela Bilic: Nu, dar au inventat supeul. Supeul era o masă care presupunea un polinic de supă care era consumat în momentul în care te întorceai de la dans, da, deci era o chestiune din nou de respect pentru organism…
Marius Tucă: Dar o vodcă mică nu merge după?
Mihaela Bilic: Nu știu, asta spune-mi tu.
Marius Tucă: Deci nu mai târziu de ora opt, da?
Când zicem proteine trebuie să înțelegem că și o bucățică de pește pusă pe-o salată e tot proteină, că și o bucățică de telemea e tot proteină și un ou e tot proteină.
Mihaela Bilic: Nu trebuie să-l lăsăm pe organism, în momentul în care suntem în activitate, mai mult de cinci ore, să-i mai dăm o mică…
Marius Tucă: Bun, deci seara ce-ar însemna? Un grătar?
Mihaela Bilic: Păi, iată, și ne întoarcem la excesul de proteine. Acum că am avut, să spun așa, mai multe tangențe cu lumea germanică, ei sunt extrem de dictatoriali așa și de aspri în reguli. Copiii ăia în grădinițe mănâncă de două ori pe săptămână produs cu carne. Deci acolo se mănâncă paste goale și salate de cartofi sau cartofi în toate formele până te saturi și pâine multă.
Marius Tucă: Foarte puține proteine, de două ori pe săptămână. Și pește?
Excesul de proteine predispune la o mulțime de lucruri rele
Mihaela Bilic: Carne sau pește. De ce, pentru că ei consideră că excesul de proteine predispune la o mulțime de lucruri rele și atunci în momentul în care, da, noi am avea nevoie de 60 de grame de proteine pentru un adult asta ar însemna jumătate dintr-o porție de friptură pe zi.
Marius Tucă: Doamna doctor, dați-mi cinci exemple de cine fără proteine.
Mihaela Bilic: Sunt mult cinci exemple.
Marius Tucă: Ba da, ai nevoie pentru că săptămâna are șapte zile.
Mihaela Bilic: Din cauza asta spuneam, apropo, dacă…
Marius Tucă: Nu vrei proteine, sunt de acord cu tine, dă-mi exemple.
Mihaela Bilic: Eu vreau proteine…
Marius Tucă: Dar mai pe seară.
Mihaela Bilic: Adică nu le-aș epuiza foarte repede la masa de prânz pe proteine sau porția să fie un pic mai micuță ca să mai fie și seara pentru că ele țin mai bine de foame. Și când zicem proteine trebuie să înțelegem că și o bucățică de pește pusă pe-o salată e tot proteină, că și o bucățică de telemea e tot proteină și un ou e tot proteină.
Marius Tucă: O salată grecească e tot proteină.
Mihaela Bilic: Și fasolea…
Marius Tucă: Mai degrabă la prânz nu se mănâncă fasole, linte, mazăre.
Mihaela Bilic: Nu, dar surse de proteine să însemne un pic de diversificare.
Marius Tucă: Te-am încurcat, nu poți să-mi dai exemple, nu?
Mihaela Bilic: Nu numai că nu pot să-ți dau exemple, dar stau și mă gândesc, apropo de carbohidrații de care vorbeai, paradoxul este că mintea noastră, creierul nostru e atât de îndrăgostit de carbohidrați că din orice friptură sau…
Marius Tucă: Mie mi-a ieșit, nu mai sunt de mult îndrăgostit de carbohidrați.
Mihaela Bilic: Cine știe ce subiecte de îndrăgosteală ai găsit.
Marius Tucă: Am găsit alte subiecte, dar nu carbohidrați.
Mihaela Bilic: Proteina este o chestiune extrem de pragmatică și de seacă, când spui cuiva, nu știu, macaroane cu brânză, e superb.
Marius Tucă: De obicei paste nu se mănâncă după patru-cinci, mai ales când vrei să rămâi în greutate.
Mihaela Bilic: Cu siguranță nu se mănâncă seara pentru că ele se transformă foarte ușor în grăsime.
Marius Tucă: Dar uite, o masă consistentă la prânz niște paste cu legume, niște paste cu dovlecei, paste cu roșii, aglio olio…
Mihaela Bilic: Și aici la capitolul ăsta foarte bine, iată, vine și rețeta corectă, haideți să punem și proteinele, să nu mai fie fel de bază, ci să fie mai degrabă ingredientul, condimentul care să vină să dea gustul cu puțină carne. Să fie o salată sau mai multe legume, nu neapărat salată, niște legume care să aibă câteva… italienii iarăși ne învață, ei au chestiunea aia care se numește… taie feliuțe subțiri din mușchiul de vită și pun peste niște legume. Deci dacă bucata noastră de proteine din farfurie este de 60 de grame putem să avem și carne și pește într-o zi. Dar altfel să știți că suntem într-un mare risc de a mânca mult prea multe proteine. Iar lucrul ăsta, noi suntem cu toții acum, vai de mine, lucrurile astea dăunează grav sănătății. Nu, cu siguranță din acest exces de proteine avem copii din ce în ce mai deștepți, din ce în ce mai înalți, trebuie să recunoaștem că există o evoluție a speciei, se vede clar față de generația noastră, darămite dacă comparăm cu acum o sută de ani.
Marius Tucă: Da, mintea… capacitatea de a reacționa, spontaneitatea, e clar.
Mihaela Bilic: Da, mintea e din ce în ce mai bine hrănită, însă…
Marius Tucă: Și mai concentrată pe ce are de făcut și eu aș spune și mai sofisticată, în același timp. Hai să-ți dau eu exemple de seară.
Mihaela Bilic: Mămăligă cu brânză și smântână.
Marius Tucă: O altă ciorbă nu face rău nimănui…
Mihaela Bilic: Despre asta e, dar eu aș spune mai simplu de atât și mai pe înțelesul românului și care să nu însemne niciun fel de cheltuială, ciorba este un aliment care ajută bugetul familiei, mâncați oameni buni de două ori pe zi ciorbă și dacă vreți dimineața să mâncați tot ciorbă.
Marius Tucă: Nu se poate de cinci ori pe săptămână, adică zece ciorbe.
Mihaela Bilic: Apoi, dar nu, dar se poate să ne prostim cu nu știu ce semințe aduse de prin Africa, de prin America de Sud și cu nu știu ce bazaconii? Nu vezi ingredientele…
Marius Tucă: Da, poate să meargă și o mână de migdale, nuci pecan, caju și așa mai departe.
Mihaela Bilic: Nu prea, nu prea.
Marius Tucă: Nu seara, în general, între mese.
Mihaela Bilic: În loc de o masă? Dar de ce între mese? Stabilisem că nu mai avem gustări că nu suntem copii. Știi de ce mi-e frică de aceste semințe despre care pomenești? Pentru că e foarte greu, la capitolul ăsta, să fii atât de strict, apropo de cantitate, și e suficient să mănânci o porție dublă care înseamnă de fapt două linguri, da, deci nu e că ai mâncat toată punga…
Marius Tucă: Mâncare de o porție de varză călită seara?
Mihaela Bilic: Deci nu numai că este fabuloasă…
Marius Tucă: Încep să-ți dau eu exemple…
Mihaela Bilic: Da și îmi place. Hai să facem un restaurant.
Marius Tucă: Fiecare cu treaba lui. Avem suficiente, nu trebuie să mai facem.
Mihaela Bilic: La capitolul porție corectă, dacă putem să găsim o bază de legume…
Marius Tucă: Da și trebuie să ne întoarcem la porțiile corecte.
Mihaela Bilic: Dacă putem mâncarea aceea de legume să fie baza și carnea să fie o chestiune care să fie ca un condiment mai puțin consistent…
Marius Tucă: Carnea mai puțin, de două-trei ori pe săptămână, ce spuneai tu.
Mihaela Bilic: Dar uite, stufat. Mi-a făcut mama acum stufat, iarăși…
Marius Tucă: Mi-a făcut mama stufat de curcan.
Mihaela Bilic: Păi și ăla de miel că tocmai… nu mai poți…
Marius Tucă: Numai, cu gusturile în timp nu mai… odată cu înaintarea în vârstă nu prea mai…
Mihaela Bilic: Cred că te-ai întristat.
Marius Tucă: Nu, deloc, a fost excepțional.
Mihaela Bilic: Eu nu zic că nu e excepțional, este că fiecare carne cu…
Marius Tucă: Mă întorc la adolescență peste vreo 20 de ani, vreau să mai copilăresc cu stufatul de curcan.
Mihaela Bilic: Ești un Benjamin Button…
Marius Tucă: Nu e o chestiune de gust și că nu mai poți să mănânci asta. La urmă, dacă ai un gust pe care aproape îl respingi mănânci asta.
Un lucru foarte bun ca și fel de a găti, fiertul, înăbușitul este extrem de sănătos, dar nu trebuie să punem acolo grăsime. Tocana e o ciorbă mai groasă
Mihaela Bilic: Trebuie să-ți asculți organismul. Și aici apropo de tocanele noastre, crede-mă merită să vezi serialul despre care îți vorbeam.
Marius Tucă: Tocăniță, da.
Mihaela Bilic: Deci tocană ce înseamnă. Tocană înseamnă o oală pentru că sărăcia ne-a învățat să o facem, înseamnă o oală, o fiertură, iarăși un lucru foarte bun ca și fel de a găti, fiertul, înăbușitul este extrem de sănătos, dar nu trebuie să punem acolo grăsime, nu e prăjeală, nu este uscat. Eh, în acea fiertură care mai are și sos de roșii…
Marius Tucă: Și nu e nici ulei, e foarte puțin ulei, sunt multe legume, apă.
Mihaela Bilic: Tocana înseamnă o chestiune fiartă cu apă, e foarte bine pentru că îți dă impresia că mănânci mult, iarăși, e o ciorbă mai groasă.
Marius Tucă: Sau ghiveciul.
Mihaela Bilic: Da. Și atunci dacă în respectiva tocană, respectivul ghiveci avem și o bucățică de carne pe ici pe colo sau nu…
Marius Tucă: De două-trei ori pe săptămână. Eu trebuie să recunosc că am cam scos carnea.
Mihaela Bilic: De trei ori pe săptămână carne, de două ori pește și deja ne rămân celelalte două zile care…
Marius Tucă: Eu aș spune de patru ori pe săptămână pește și de o dată carne.
Mihaela Bilic: Din punctul meu de vedere dacă puteți să mâncați în loc de carne pește e foarte frumos, că bietul Ceaușescu și-ar bucura fiecare…
Marius Tucă: Eu m-am oprit doar la păsări crescute la țară, curcan sau…
Mihaela Bilic: Aici categoric nu avem cum să ne împăcăm, aici va rămâne întotdeauna acest lucru care ne dezbină.
Marius Tucă: Care anume?
Mihaela Bilic: Porcul.
Marius Tucă: Ah, porcul? Porcul își are și el rostul lui…
Mihaela Bilic: O să fac următoarea postare, promit…
Marius Tucă: De sărbători, adu-ți aminte, ne întoarcem întotdeauna la rădăcini, da, și la strămoșii noștri, străbunicii noștri. Ei nu mâncau carne în post. În primul rând dacă numărăm zilele de post o să vezi că…
Mihaela Bilic: Sunt mai multe decât alea de dulce, știu.
Marius Tucă: E adevărat, unu. Doi, mâncau carne de porc la Crăciun și…
Mihaela Bilic: O lungeau…
Pe mine mă sperie radicalismul românilor pentru un animal, porcul, care are doar beneficii…
Marius Tucă: O lungeau până în primăvară. Dar postul Paștelui este foarte dur, cu o singură dezlegare la pește și e vorba de foarte multe zile. Eu nu spun nu, dar doar atunci când trebuie.
Mihaela Bilic: Pe mine mă sperie radicalismul românilor pentru un animal care are doar beneficii…
Marius Tucă: Pot să te completez?
Mihaela Bilic: Te rog.
Marius Tucă: Cred că nimic nu trebuie să fie dramatic exclus din alimentația noastră. Aș spune că zahărul, aici cred că nu prea există…
Mihaela Bilic: Și nu știu dacă dramatic exclus până și el pentru că în momentul în care luăm zahărul cum a fost el la origine descoperit și când, da, el era adus așa ca niște piramide din partea aceea de Asia și oamenii îl tratau efectiv ca pe un lucru de preț.
Marius Tucă: Și n-aș lua nicio dietă definitivă oricare ar fi ea pentru că ne-au arătat ultimii 30 de ani în care am trăit, da…
Mihaela Bilic: Că unele lucruri au fost greșite și acum trebuie să revenim.
Marius Tucă: Și eu mă bucur că la un moment dat recunoști aici că multă vreme am vorbit despre grăsimi ca fiind dăunătoare pentru inimă.
Mihaela Bilic: Dar la capitolul ăsta așa sunt cărțile de medicină și așa a fost educația noastră în facultate, este teribil.
Marius Tucă: Asta spun, nu cred că trebuie să luăm nimic definitiv, că lumea e într-o continuă schimbare, cercetarea în domeniul ăsta face pași în fiecare zi și multe lucruri despre care credeam că sunt total sănătoase sau perfect sănătoase ne dăm seama că lucrurile nu stau așa sau invers. Vezi exemplul cu grăsimile.
Mihaela Bilic: Aici aș spune că și suntem un pic intoxicați sau dacă vreți nu știm tot adevărul complet pentru că, din păcate, dacă noi am fi știut în anii 70 și ar fi fost date publicității studiile reale care s-au făcut și n-ar fi fost mușamalizate, până la urmă…
Marius Tucă: Care au fost ascunse… păi poți să spui.
Mihaela Bilic: Asta mi se pare teribil pentru că de foarte multe ori prin ceea ce noi numim grijă pentru populație și sănătate se ascund în spate niște interese financiare teribile care, nu neapărat că îți promovează un aliment care ar fi toxic, ci mai degrabă creează aceste curente opinie și aceste semne de întrebare și această anxietate, pentru că un om anxios este mult mai ușor de manipulat, este mult mai ușor de influențat în alegeri și atunci cu cât cineva încearcă să spună că aia e toxică, aia e nesănătos, cu atât noi ar trebui, ca atitudine constructivă, să ne retragem un pic spre propria noastră ființă și să ne întrebăm „dar ia stai un pic, eu cu mintea mea”, pentru că la capitolul ăsta pot să garantez…
Marius Tucă: Nu știu, asta cu mintea mea e… dacă n-ai informații e greu de… eu cu mintea mea.
Mihaela Bilic: Cu cât suntem mai informați la capitolul nutriție s-a dovedit că este mai păgubos.
Marius Tucă: Vorbesc de câteva informații de bază.
Mihaela Bilic: Da și de unde le iei? Ajută-mă pentru că am început să spun oamenilor din jur…
Marius Tucă: Le iau de la un om ca tine de exemplu. Și mai sunt câteva exemple
Mihaela Bilic: Da, dar atunci sunt insuficientă ca informație pentru că de multe ori îmi dau seama că…
Marius Tucă: O mare vină știi cine a avut? A avut-o media. Știi de ce?
Mihaela Bilic: Știu. Și în continuare…
Marius Tucă: În continuare. E o chestie atât de importantă ideea de alimentație și de nutriție că eu cred că la fiecare site, la fiecare publicație, la fiecare televiziune trebuie să existe un om specializat, dacă s-ar putea să fie medic nutriționist cu atât mai mult. Poate sunt pretențios.
Mihaela Bilic: Dar jurnaliști, că tu știi mai bine jurnaliștii.
Marius Tucă: Atât de multe fakenews-uri am văzut legate de nutriție, aș putea să-ți dau o sută de exemple.
Mihaela Bilic: Și atunci îl întreb eu pe jurnalistul respectiv, este că nu știai că e un fakenews? Sau este că ai făcut-o cu bună știință? Sau din comoditate?
Marius Tucă: Cred că de cele mai multe ori au făcut-o din necunoștințe, din comoditate, din faptul că nu s-au documentat sau din senzațional pentru că se întâmplă și asta. Și noi o să dezvoltăm ideea de alimentație pentru că ne interesează și chiar o să prezentăm, dacă s-ar putea la un moment dat, un fakenews în fiecare zi legat de alimentație.
Mihaela Bilic: Dar să se știe că e fakenews.
Marius Tucă: Spunem de la început și demonstrăm și explicăm de ce și așa mai departe.
Mihaela Bilic: Asta e o idee bună.
Marius Tucă: Uite o chestiune. Pentru că veneau foarte mulți redactori la mine cu informații din astea care la prima vedere nu păreau abracadabra, dar la o simplă cercetare, sunând un medic nutriționist aflai adevărul despre informație dacă era adevărată sau falsă. Dar, întrebarea era „de unde ai luat” „de pe un site”, acum totul se ia de pe un site și atunci e foarte greu. Prima idee de a dezvălui un fakenews este autoritatea asta este dacă vrei baza informației, de unde a plecat.
Mihaela Bilic: Dar voi ca jurnaliști faceți asta la școală. Cum anume se controlează…
Marius Tucă: Nu mai face nimeni asta, crede-mă, chestia din trei surse și așa mai departe.
Mihaela Bilic: Atunci e trist.
Marius Tucă: Unde rămăsesem.
Mihaela Bilic: La porc rămăsesem. De foarte multe ori le recomand jurnalistelor care se ocupă de partea asta de nutriție și de diete măcar să facă o încercare din a căuta prin motoare de căutare care să nu fie în limba română pentru că am mai constatat un lucru, și aici suntem prin definiție noi ca români extrem de comozi, da, și de superficiali, asta e o trăsătură a noastră pe care trebuie să o vedem și în bine și în rău.
Marius Tucă: Sunt și oameni formați care caută, care studiază, care cercetează.
Mihaela Bilic: Dar la capitolul a da un search pe un altfel de motor de căutare decât în limba română simplifică atât de mult lucrurile.
Marius Tucă: Eu cred că găsești răspunsurile și în limba română să știi.
Mihaela Bilic: Pentru că altfel, la limba română asta am văzut este suficient ca o televiziune sau ca un ziar…
Marius Tucă: E adevărat.
Mihaela Bilic: Și apoi restul sunt doar reproduse.
Marius Tucă: Și în funcție de numărul de accesări aia este prima informație, știm cu toții chestia asta.
Toate lucrurile nu arată decât că suntem prin definiție creați să nu avem altceva în cap decât mâncarea
Mihaela Bilic: E o chestiune mult prea facilă.
Marius Tucă: Dar știi că e la modă porcul de Mangalița, îmi pare rău că te dezamăgesc.
Mihaela Bilic: Păi stai că mai e și unul de Bazna, adică mai nou iată…
Marius Tucă: Nu, dar Mangalița e Mangalița.
Mihaela Bilic: Mangalița pentru că acum a venit vremea Mangaliței.
Marius Tucă: Inclusiv am căutat în restaurante și lumea cere, până la urmă, chestia asta, de aia am și spus porcul de Mangalița. Pentru că grăsimea, știi bine, seamănă un pic cu patanera, porcul iberic, din Spania, ești de acord?
Mihaela Bilic: Sunt de acord, dar la capitolul gust…
Marius Tucă: E mai sec un pic aș zice.
Mihaela Bilic: Asta vreau să spun, dar sper din suflet sau am mare nădejde în onestitatea restaurantului respectiv pentru că acum dacă e la modă…
Marius Tucă: Ce-ți mai place slănina cu ceapă.
Mihaela Bilic: Și încă nu mai pot, apropo de organism, organismul zice auzi, știi ce, indiferent cât își place ție, ia las-o mai moale. Unele lucruri trebuie să le mai trecem și prin filtrul percepțiilor noastre, iar în momentul în care ne propunem ca mâncarea respectivă să facă chimie bună cu noi o să descoperim cu surprindere că nu-i așa ușor să găsim mâncare care să ne pice bine.
Marius Tucă: În primul rând nu trebuie să anihilezi mental niște gusturi care ție îți plac foarte tare. Pentru că frustrarea îți face mult mai rău pe termen lung decât a mânca o vită. De exemplu eu nu prea mănânc vită, dar am ajuns la Florența și am gustat dintr-o bistecca alla Fiorentina, mi s-a părut absolut excepțională.
Mihaela Bilic: Dar și acolo trebuie mâncat într-un loc, că ai văzut că nu poți să ai garanția sută la sută…
Marius Tucă: Am mâncat în locul cel mai bun, crede-mă, nu am exagerat, am mâncat puțin, dar mi s-a părut incredibilă și apropo de gustul de carne, dacă nu mănânci multă vreme, în momentul în care începi ți se pare destul de ciudat, aproape că îl refuzi. Nu avea gust de carne pentru că era făcută într-un fel și era de cea mai bună calitate.
Mihaela Bilic: Dar am citit acum o sintagmă foarte drăguță legată de organism… la un institut de nutriție din Elveția, că dacă fac ceva oamenii ăștia, păi fac cercetare și investiție în cultură. Am găsit un program pe activități legate de lapte, cum, Doamne iartă-mă, ce proiecte fac oameni ăia, și fiecare la ce muzeu se desfășura, dar las laptele, că nu asta era ideea, ci spuneam apropo de institutele de cercetări și de tot ce înseamnă în relație cu noi, în momentul în care respectivul gust tu nu-l simți, acum, mai nou, avem receptori pentru grăsime, până acum nu se știa? Și avem, culmea foarte mulți receptori în interiorul intestinului, nu mai vorbim doar despre receptorii din gură, că până acum se credea că numai cu gura gustăm, da. Ei bine, intestinul nostru știe să aprecieze, mâncarea grasă ne place, prin definiție îi place corpului nostru, știi că din grăsime noi creștem, și atunci în momentul în care un lucru este cu cât mai dietetic și mai uscat cu putință chestiunea aia nu mai produce satisfacție la nivel… dacă ne dăm voie să evaluăm satisfacția. Ei bine, din punctul de vedere al cercetărilor și oamenii ăștia chiar încearcă să înțeleagă care e mecanismul care să ne poată detașa un pic de mâncare și toate lucrurile nu arată decât că suntem prin definiție creați să nu avem altceva în cap decât mâncarea.
Marius Tucă: E clar, rămânem toată noaptea să discutăm.
Mihaela Bilic: Eh, aici este dilema care mi se pare extrem de provocatoare, cum să te raportezi la un element care a fost creat de natură să-ți aducă doar bucurie, plăcere și kilograme în plus și tu să-l tratezi cu nonșalanță, detașare și răceală.
Partea a doua a emisiunii „Marius Tucă Show” va fi difuzată joi, 9 mai 2019, de la ora 19:00, pe MEDIAFAX și Gandul.info.