Prima pagină » Medicul Vlad Ciurea consumă ZILNIC acest aliment. „Se știe de 5.000 de ani, stimulează imunitatea și creierul!”

Medicul Vlad Ciurea consumă ZILNIC acest aliment. „Se știe de 5.000 de ani, stimulează imunitatea și creierul!”

Medicul Vlad Ciurea consumă zilnic un aliment preferat de milioane de români. El spune că este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și creierul.

„Este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și stimulează activitatea celulelor nervoase și activitatea sinaptică”, a spus prof. dr. Vlad Ciurea despre un aliment pe care toate gospodinele îl au în bucătărie.

Usturoiul, preferat de toată lumea de 5.000 de ani

„Usturoiul, se știe de 5.000 de ani lucrul acesta, de la vechile popoare. De ce evreii mănâncă usturoi continuu, încă din antichitate?

Este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și stimulează activitatea celulelor nervoase și activitatea sinaptică. Sunt acele mici substanțe care pleacă din usturoi… Dovadă că, dacă de 5000 de ani se știe că acest popor ales în mod deosebit consumă usturoi, care este motivul pentru care îl consumă?

Vă dau un exemplu… Poporul danez nu este foarte evoluat din punct de vedere genetic, în a-și îmbunătăți starea genetică. Așa că, spun ei, mănâncă usturoi. Dar aduc un usturoi din Spania, care nu miroase atât de tare. Al nostru este mult mai sănătos, să știți! Mult mai bun și mai sănătos”, a explicat prof. dr. Vlad Ciurea într-o emisiune televizată.

Profesorul neurochirurg Vlad Ciurea arată care este cea mai bună carne de consumat. „O recomand! Se potrivește exact cu structura cerebrală”

Profesorul doctor Vlad Ciurea, unul dintre marii neurochirurgi ai lumii, arată că există anumite cărnuri care aduc beneficii extraordinare atât organismului, cât și creierului uman.

„Sunt dovedite aceste lucruri”, insistă renumitul profesor doctor.

Astfel, potrivit neurochirurgului Vlad Ciurea, cea mai bună carne pentru creier este cea care provine de la pește. De altfel, reputatul medic insistă că românii ar trebui să consume cu regularitate pește, bogat în proteine și acizi grași nesaturați.

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
Job-urile și inteligența artificială: De ce recrutările cu AI produc mai puține angajări
Digi24
EXCLUSIV Avertismentul lui Diaconescu, după ce serviciile secrete americane au dezvăluit planul lui Putin în Europa: „Rusia nu neagă”
Cancan.ro
Cutremur în lumea interlopă! Elvis Pian a fost eliberat din închisoare
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase handbaliste ale României, la Survivor: „A doua aventură a vieții”
Adevarul
De ce nu a construit România autostrăzi în anii ’90. Planul celor peste o mie de kilometri în primul deceniu după Ceaușescu
Mediafax
Prognoza ANM: Vreme schimbătoare de Crăciun și Anul Nou: încălzire temporară, urmată de răcire accentuată și ninsori
Click
O punte „tradițională” anulată de Guvern sparge vacanța românilor. Cum arată calendarul liberelor în 2026
Digi24
Prima reacție a Rusiei la dezvăluirile serviciilor secrete americane privind planul lui Putin de a ataca alte țări din Europa
Cancan.ro
Doliu în televiziunea din România! Un cunoscut prezentator TV a murit, după o carieră de 22 de ani
Ce se întâmplă doctore
Cum se menține în formă Ricky Martin, la 53 de ani! Zeul latino care sfidează timpul
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Fabrica din România care a produs 1 milion de anvelope în 2025. Este singura din lume cu zero emisii de CO2
Descopera.ro
Ceva s-a prăbușit pe Lună! Momentul a fost înregistrat
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Soțul tău are o amantă tânără! Îmi pare rău!
Descopera.ro
Neuroștiința percepției timpului: de ce creierul simte că orele trec diferit