Medicul Vlad Ciurea consumă ZILNIC acest aliment. „Se știe de 5.000 de ani, stimulează imunitatea și creierul!”
Medicul Vlad Ciurea consumă zilnic un aliment preferat de milioane de români. El spune că este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și creierul.
„Este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și stimulează activitatea celulelor nervoase și activitatea sinaptică”, a spus prof. dr. Vlad Ciurea despre un aliment pe care toate gospodinele îl au în bucătărie.
Usturoiul, preferat de toată lumea de 5.000 de ani
„Usturoiul, se știe de 5.000 de ani lucrul acesta, de la vechile popoare. De ce evreii mănâncă usturoi continuu, încă din antichitate?
Este un adevărat panaceu, curăță vasele, îndepărtează depunerile de colesterol, stimulează imunitatea și stimulează activitatea celulelor nervoase și activitatea sinaptică. Sunt acele mici substanțe care pleacă din usturoi… Dovadă că, dacă de 5000 de ani se știe că acest popor ales în mod deosebit consumă usturoi, care este motivul pentru care îl consumă?
Vă dau un exemplu… Poporul danez nu este foarte evoluat din punct de vedere genetic, în a-și îmbunătăți starea genetică. Așa că, spun ei, mănâncă usturoi. Dar aduc un usturoi din Spania, care nu miroase atât de tare. Al nostru este mult mai sănătos, să știți! Mult mai bun și mai sănătos”, a explicat prof. dr. Vlad Ciurea într-o emisiune televizată.
Profesorul neurochirurg Vlad Ciurea arată care este cea mai bună carne de consumat. „O recomand! Se potrivește exact cu structura cerebrală”
Profesorul doctor Vlad Ciurea, unul dintre marii neurochirurgi ai lumii, arată că există anumite cărnuri care aduc beneficii extraordinare atât organismului, cât și creierului uman.
„Sunt dovedite aceste lucruri”, insistă renumitul profesor doctor.
Astfel, potrivit neurochirurgului Vlad Ciurea, cea mai bună carne pentru creier este cea care provine de la pește. De altfel, reputatul medic insistă că românii ar trebui să consume cu regularitate pește, bogat în proteine și acizi grași nesaturați.