MIEREA, toxică dacă o folosești așa! Cum se consumă corect ca să nu te îmbolnăvești
Mierea este cunoscută pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. Iată cum se consumă corect ca să nu devină toxică.
Mierea este un produs care, de cele mai multe ori, se folosește ca înlocuitor pentru zahăr. Generații la rând, mierea a fost consumată la un pahar cu apă călduță și miere, imediat după ce te trezești, pentru că se spune că elimină toxinele din corp și sprijină procesul de slăbire. Cu toate astea, Sadhguru a menționat într-o postare pe contul său de Instagram că mierea are un impact diferit asupra sistemului nostru și poate deveni toxică dacă este consumată într-un anumit fel.
„Consumată în stare crudă are un anumit impact. Dacă o consumi cu apă rece are un alt impact, iar dacă o consumi cu apă caldă, din nou, impactul este altul”, a spus profesorul spiritual de origine indiană. „Ar trebui să o consumăm în apă călduță pentru că ne dorim să ne trezim sistemul”, a explicat Sadhguru.
Știm că există multe rețete de deserturi în care se folosește miere și este gătită, dar Sadhguru menționează că mierea preparată la o anumită temperatură poate deveni toxică.
Potrivit fondatorului Fundației Isha, mierea ar trebui să fie… Continuarea articolului e AICI: Cum să consumi mierea ca să nu te îmbolnăvești.
sursa foto: Shutterstock