Mihaela Bilic, despre castraveții MURAȚI: „Cresc semnificativ activitatea antioxidantă”

Publicat: 13 08. 2024, 23:37

Nutriționistul Mihaela Bilic  explică despre beneficiul castraveților murați, un preparat gătit des de gospodine în această perioadă a anului.

Foarte mulți români au în cămara castraveți puși la fermentat pentru sezonul rece.

Folosesc castraveții murați pentru a prepara salata boeuf sau îi mănâncă alături de tocănițe sau grătar.

Nu este o eroare! Cu câți lei se vinde un simplu borcan cu castraveți murați în Cora, Carrefour și Mega Image

Ce beneficii au? Mihaela Bilic spune că sunt mai sănătoși decât credem

Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt beneficiile castraveților murați, care ar fi mai sănătoși decât cei proaspeți, potrivit DC News.

„Castraveții murați ,cresc semnificativ activitatea antioxidantă. Oamenii de știință ne vin în ajutor cu un studiu îmbucurător. S-a analizat conținutul de colesterol și concentrația în produși de oxidare ai colesterolului din 3 tipuri de produse: smântână simplă, smântână cu castraveți proaspeți și smântâna cu castraveți murați în saramură. Castraveții murați cresc semnificativ activitatea antioxidantă”, a mărturisit expertul pe rețelele de socializare.

Ea a scris acum 10 ani că „una din bucuriile verii este că te poți să te răcorești cu…zeama de castraveti murați”.
 Citește și: Cum se pun corect castraveții la MURAT. Greșelile pe care le fac multe gospodine