Prima pagină » Sănătate » Mihaela Bilic, nutriționist: „Nu contează ce punem în farfurie, important este CÂT mâncăm”

Mihaela Bilic, nutriționist: „Nu contează ce punem în farfurie, important este CÂT mâncăm”

Mihaela Bilic, nutriționist: „Nu contează ce punem în farfurie, important este CÂT mâncăm”
Sursa Foto: Shutterstock

Nutriționistul Mihaela Bilic dezvăluie care sunt secretele ei pentru o dietă alimentară care să asigure o viață echilibrată.

Ea mănâncă întotdeauna doar ceea ce îi place, dar în porții mici. Oamenii pot să mănânce ce doresc și să-și mențină silueta.

„Nu contează ceea ce punem în farfurie, mai important este cât mâncăm și atunci greșeala pe care o fac foarte multe persoane este că mănâncă foarte mult și foarte des, ăsta e de obicei programul alimentar al copiilor în creștere”, a dezvăluit nutriționistul într-un interviu acordat pentru libertatea.ro. 

Mihaela Bilic: „Cantitatea face diferența”

„Cantitatea face diferența”, explică Mihaela Bilic, care recomandă pauzele de 5-6 ore între mese. Cina trebuie servită cu trei ore înainte de culcare pentru ca metabolismul să ardă cât mai multe calorii.

Ea recomandă ca micul dejun să fie servit spre ora prânzului: „cu cât începem să mâncăm mai de dimineață, cu atât avem tendința să mâncăm toată ziua”. 

Nutriționistul dezvăluie că-i plac ardeii umpluți cu smântână, ciorba și iaurtul. Ea mai spune că băutura ei preferată este laptele.

Citește și: Medicul nutriționist Mihaela Bilic demontează un mit: Este bună sau nu ciorba, când vrei să slăbești?

Citește și: Alimentul care slăbește mult și repede. Dr. Mihaela BILIC: „E campion când vine vorba de slăbit! Vă recomand fără limită de cantitate”

Citește și: Medicul Mihaela Bilic a spus ADEVĂRUL: este sau nu mai sănătos să fii vegetarian?

Autor
Absolvent al Facultății de Istorie (2013-2016) și al programului de master „Istorie și Practică în Relații Internaționale” (2019-2021) la Universitatea din București, Alexandru Stan Bogdan ... vezi toate articolele

Citește și