Mihaela Bilic, nutriționist: „Nu contează ce punem în farfurie, important este CÂT mâncăm”
Nutriționistul Mihaela Bilic dezvăluie care sunt secretele ei pentru o dietă alimentară care să asigure o viață echilibrată.
Ea mănâncă întotdeauna doar ceea ce îi place, dar în porții mici. Oamenii pot să mănânce ce doresc și să-și mențină silueta.
„Nu contează ceea ce punem în farfurie, mai important este cât mâncăm și atunci greșeala pe care o fac foarte multe persoane este că mănâncă foarte mult și foarte des, ăsta e de obicei programul alimentar al copiilor în creștere”, a dezvăluit nutriționistul într-un interviu acordat pentru libertatea.ro.
Mihaela Bilic: „Cantitatea face diferența”
„Cantitatea face diferența”, explică Mihaela Bilic, care recomandă pauzele de 5-6 ore între mese. Cina trebuie servită cu trei ore înainte de culcare pentru ca metabolismul să ardă cât mai multe calorii.
Ea recomandă ca micul dejun să fie servit spre ora prânzului: „cu cât începem să mâncăm mai de dimineață, cu atât avem tendința să mâncăm toată ziua”.
Nutriționistul dezvăluie că-i plac ardeii umpluți cu smântână, ciorba și iaurtul. Ea mai spune că băutura ei preferată este laptele.
Citește și: Medicul nutriționist Mihaela Bilic demontează un mit: Este bună sau nu ciorba, când vrei să slăbești?
Citește și: Medicul Mihaela Bilic a spus ADEVĂRUL: este sau nu mai sănătos să fii vegetarian?