Potrivit Societății Americane de Oncologie, consumul a cel puțin două căni și jumătate de fructe și legume în fiecare zi poate ajuta la reducerea riscului de apariție a mai multor cancere, deoarece acestea sunt bogate în antioxidanți.
Alimentele bogate în antioxidanți sunt, între altele: morcovii, legumele cu frunze verzi, fructele de pădure, citricele, merele, perele și ceaiul verde. Dacă vi se pare dificil să consumați fructe și legume la fiecare masă, luați în calcul prepararea unui suc.
O cercetare științifică publicată în Medical News Today a evidențiat beneficiile pentru sănătate ale sucului de morcovi, inclusiv prevenirea bolilor pulmonare, a cancerului de sân și de stomac și poate preveni efectele secundare ale tratamentului leucemiei.
Health Central a realizat o listă cu 10 rețete de sucuri bogate în antioxidanți. Introducerea acestora în dieta zilnică poate ajuta la creșterea aportului de fructe și legume, ceea ce poate duce la scăderea riscului de cancer.
Puneți portocalele, afinele și morcovul într-un storcător. Rezultatul se amestecă cu scorțișoară și se servește.
Introduceți toate ingredientele într-un storcător și serviți.
Procesați toate ingredientele într-un storcător și serviți.
Puneți toate ingredientele într-un storcător și serviți.
Toate ingredientele se pun într-un storcător și se zdrobesc.
Procesați toate ingredientele într-un storcător și serviți.
Toate aceste ingrediente se pun într-un storcător și apoi sunt gata de a fi consumate.
Ingredientele se pasează într-un storcător și sunt gata de a fi servite.
Pasați toate ingredientele într-un storcător și puteți să îl beți.
Procesați primele patru ingrediente împreună într-un storcător. Se amestecă cu sucul de afine și se servește.