Nutriţionistul Marius Văduva a făcut un Top 5 al celor mai toxice alimente. Între acestea se numără și zahărul și carnea gătită pe grătar cu cărbuni.
Hrana zilnică poate influența starea de sănătate și poate fi principalul motor al unor boli foarte grave, cum ar fi cele din zona oncologică. De aceea, este foarte important ce alimente consumăm, motiv pentru care ar trebui să evităm anumite preparate.
Onco-fitoterapeutul Marius Văduva a vorbit despre alimentele care ne pot face rău. El a abordat subiectul și prin prisma faptul că soția sa, onco-nutriţionist Annemarie Văduva, a avut cancer și, spun ei, a reușit să se vindece fără chimioterapie.
În momentul în care a aflat că suferea de cancer, Annemarie Văduva era vegetariană de aproape două decenii, mai exact de 18 ani, și raw vegană de patru ani. Din dorința de a-i ajuta și pe alții să conștientizeze cât de important este ceea ce consumăm, Annemaria Văduva a scris o carte și împreună cu soțul ei, Marius Văduva, au dezvoltat o metodă de detoxifiere.
„Prima dată ne-am făcut o mică grădină în curte și ne-am luat două găinușe. Astea au fost primele noastre modificări ale dietei. N-am văzut altă soluție. Apoi am apelat la soacra mea. (…) Am mai consumat din când în când și aici ne uităm la pește să nu conțină mercur”, a declarat Annemarie Văduva, ono-nutriționist, la Antena 3 CNN.
Vă recomandăm să citiți și: