Prima pagină » Sănătate » Vitamina care „omoară” cancerul

Vitamina care „omoară” cancerul

Vitamina care
Vitamina B17 ar putea reprezenta o soluție în tratarea cancerului. Oamenii au nevoie de cel puțin 100 miligrame de vitamina B17, echivalentul a 7 sâmburi de caise, pentru a reduce riscul îmbolnăvirii de cancer

O persoană din trei va muri din cauza unei forme de cancer, arată statisticile de specialitate. Asta în ciuda faptului că în prezent există tratamente tot mai avansate. De exemplu, radioterapia și chirurgia sunt capabile să vindece unii bolnavi, iar chimioterapia și-a dovedit eficacitatea în tratarea a 10 tipuri de tumori maligne, notează Sfatul Părinților.

Medicii spun că aproximativ 60% dintre pacienții descoperă că sunt bolnavi atunci când afecțiunea este atât de răspândită în corp încât chimioterapia nu poate fi utilizată în dozaje suficient de mari pentru a distruge celulele canceroase din cauza toxicității sale foarte mari. În plus, există câteva tipuri de tumori pentru care la ora actuala nu există niciun fel de tratament.

Pentru pacienții care tratamentul urmat nu mai are niciun rezultat, vitamina B 17 ar putea reprezenta soluția pentru tratarea cancerului. Rezultale celor mai recente studii din domeniul oncologiei arată că această vitamină ar ajuta la tratarea cancerului. 

Potrivit specialiștilor, oamenii au nevoie doar de 100 miligrame de vitamina B17, echivalentul a 7 sâmburi de caise, pentru a avea o viață din care cancerul să fie total exclus.

Miezul sau semințele de mere, caise, cireșe, nectarine, piersici, pere și prune conțin această substanță – amigdalina. Vitamina B17 se mai găsește și în fasole, linte, migdale amare, nuci de macadamia, fructe de pădure, semnițe de Chia, de in, de susan, acacia, iarba de grâu, grâu negru, chia și in.

Cercetătorii caută în prezent o soluție prin care să transforme acest nutrient într-un tratament care să se aplice tuturor formelor de cancer.

Citește și