Prima pagină » Sănătate » Medicul Vlad Ciurea, despre diferența dintre creierul femeilor față de cel al bărbaților: „La creativitate, la conexiuni, femeile sunt mai bune”

Medicul Vlad Ciurea, despre diferența dintre creierul femeilor față de cel al bărbaților: „La creativitate, la conexiuni, femeile sunt mai bune”

Medicul Vlad Ciurea, despre diferența dintre creierul femeilor față de cel al bărbaților:

Reputatul medic Vlad Ciurea a vorbit despre diferența dintre creierul femeilor față de cel al bărbaților. „La creativitate, la conexiuni, femeile sunt mai bune”, afirmă celebrul doctor neurochirurg.

Coform medicului, oamenii folosesc din creier „15-20%”.

„Creierul feminin este mai deștept la prelucrarea datelor. Noi suntem mai buni la decizie. La creativitate, la prezentare, la partea artistică… femeile ne depășesc cu mult! Este foarte interesant. (…) La conexiuni, tot femeile sunt mai bune.

S-au făcut multiple studii. Judecata, decizia ne aparțin nouă, bărbaților”, a spus Vlad Ciurea la Antena 3.

Profesorul neurochirurg Vlad Ciurea arată care este cea mai bună carne

Profesorul neurochirurg Vlad Ciurea

lad Ciurea spune care este alimentul pe care femeile trebuie să-l mănânce zilnic. Mai ales cele cu vârsta de peste 50 de ani

Medicul Vlad Ciurea spune care este alimentul pe care femeile trebuie să-l mănânce zilnic. Este recomandat mai ales în cazul celor cu vârsta de peste 50 de ani.

Potrivit medicului, în cazul femeilor trecute de 50 de ani, meniul trebuie să cuprindă anumite alimente care ajută la menținerea sănătății organismului.

Medicul Vlad Ciurea recomandă tuturor femeilor care au trecut de 50 de ani să introducă în alimentația zilnică ovăzul. Acesta este atât de benefic pentru un organism sănătos, încât se pot consuma chiar și 6 porții, în fiecare zi.

Conform Fundației Spaniole pentru Nutriție (FEN), se recomandă să consumați 6 sau mai multe porții de ovăz pe zi. Ovăzul este o comoară nutrițională de primă clasă datorită fibrelor abundente, aportului de vitamine din complexul B și a bogăției lor în minerale esențiale precum fier și magneziu.

Cu toate acestea, caracteristica lui cea mai notabilă este capacitatea sa de a reduce nivelul colesterolului și de a contribui la bunăstarea cardiovasculară.

Vlad Ciurea: „Nu se acumulează în organism, pentru că intră, își face acțiunea și iese foarte cuminte afară”

„Suplimentul nu se acumulează în organism, pentru că intră, își face acțiunea și iese foarte cuminte afară. Suplimente sunt de toate felurile și pentru tubul digestiv și pentru somn – suplimente care ajută la somn și pentru activitatea musculară și pentru activitatea cerebrală și pentru activitatea cardiacă, dar nu sunt medicament, să vindece. Este bun în prevenție sau în refacere”, spune medicul Vlad Ciurea despre cerealele integrale.

Vă recomandăm să citiți și:

Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie ... vezi toate articolele

Citește și