Prima pagină » Diverse » Showbiz » Cât costă 150 de GRAME de cartofi prăjiți în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Puțini își permit

Cât costă 150 de GRAME de cartofi prăjiți în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Puțini își permit

Cât costă 150 de GRAME de cartofi prăjiți în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Puțini își permit

Prețurile în restaurantul lui Chef Cătălin Scărlătescu, jurat la „Chefi la Cuțite” și totodată concurent la „America Express” 2023, nu sunt pentru toate buzunarele.

Astfel, o porție de french fries de 150 grame ajunge să coste 46 de lei. „Scorurile” la Chef Scărlă sunt din cele mai piperate.

Pentru o scoică, Fine de Claire No.3, clientul plătește 12 lei/bucata.

Un preparat Peruvian Ceviches costă 74 de lei, iar Carpaccio cu vită, pâine indiană, roșii cherry, miere și dressing ulei de măsline costă 61 de lei.

O porție de Tacos costă la Chef Scărlătescu 69 de lei, iar un hummus 230 de grame, 63 de lei.

Tortelonni poate fi savurat cu 67 de lei, iar o porție de paste Carbonara costă nu mai puțin de 67 de lei. Până și o salată (Mykonian) ajunge să coste 58 de lei.

Un preparat costisitor este peștele fript cu ulei de susan, ghimbir, sos de soia, care costă (140g) 127 de lei.

Pentru caracatiță, clientul va adăuga pe nota de plată 94 de lei (170g), iar creveții SAGANAKI costă 118 lei.

Preparate mai piperate sunt și Turnedo Rossini (foie gras, file de vită, crutoane, trufe, jus de veau) la 184 de lei, Black Angus la 192 de lei și Mangalița la 116 lei.

O garnitură de legume 150 g costă 46 lei, iar una de cartofi pai 46 lei. Chiar și cartofii copți ajung la un preț de 46 de lei.

În privința deserturilor, Panna cotta costă 42 de lei, iar tarta xchef tot atât.

Alte preparate la restaurantul lui Chef Scărlă

SUSHI
Ebi mamenori (crevete tempura,orez,foaie soia,tartar de somon si ton) 160g 8 piese
50 lei

Crab sphere roll (picioare de king crab,omleta japoneza,crema phila,sfere de black tiger tempura,piure avocado,sos tom-yum) 170g 8 piese
50 lei

Uzuki roll (mango,somon,seabass,invelita cu ton albastru,sos japonez,tartar de seabass,icre tobiko,ceapa salbatica,sos alb japonez) 180g 8 piese
52 lei

Rainbow roll (avocado tempura,acoperita cu 4 feluri de peste,sos alb,sos anago,piure mango,icre peste zburator,fire de ardei dulce uscat) 180g 8 piese
55 lei

Salmon tempura ( somon,ceapa verde,sos alb japonez,sos dulce japonez) 150g 6 piese
38 lei

Tuna tempura (ton albastru,ceapa verde,sos alb japonez,sos dulce japonez) 150g 6 piese
40 lei

SUSHI DESERT
Banana maki (orez,foaie de soia,crema de ciocolata home made,banana,mix de alune) 170g 8 piese
65 lei

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele