1-1 în derby-ul Superligii de la Cluj! Sabău: „Am avut situații să facem și 2-0”

Publicat: 23 09. 2024, 06:11

Universitatea Cluj a terminau la egalitate, duminică seară, acasă, scor 1-1, cu echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Reușitele vin de la Thiam (min. 38) pentru gazde şi Oshima (min. 68) pentru oaspeţi.

1-1 în derby-ul de la Cluj! Sabău: „Am avut situații să facem și 2-0”

Formația lui Ioan Ovidiu Sabău este lider în Superliga, au cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 5 goluri încasate, dar și a 3-a cea mai eficientă ofensivă, cu 16 goluri înscrise. Doar Dinamo și CFR au marcat mai mult, respectiv câte 18 goluri.

U Cluj traversează o formă foarte bună și vine după 4 victorii la rând obținute în campionat, 3-0 cu Sepsi, 2-0 cu Gloria Buzău, 1-0 cu Dinamo și 2-0 cu Rapid.

„Am avut situații să facem și 2-0. A doua repriză n-am mai ținut de minge, mișcare foarte puțină a jucătorilor, am făcut greșeli, am scăzut intensitatea.

E posibil. Aveau nevoie să fie acolo, să îi impulsionez, să vină sus, Mitriță intră foarte bine pe 1-2-uri, finalizează foarte bine.

Mă bucur foarte mult că le-am dat speranțe fanilor noștri, că am convins prin felul nostru de a ne comporta.

Jucători care știu să sufere, așteptările sunt firești și normale. Vreau să simtă și ei presiunea, trebuie să ne pregătim foarte bine, să mergem la Iași, să facem un joc bun și să venim cu punct sau puncte”, a declarat Sabău la finalul partidei.

„Pentru meciul ăsta era important să nu pierdem. Clujul s-ar fi dus la nouă puncte de noi și moralul nostru ar fi fost mult mai jos. Așa, suntem în joc. Încă se joacă.

Da, ca să fi acolo, șansele vor fi mari pentru primele 4, vedem cu ce diferență de puncte se intră între locurile 1 și 6 și atunci vom ști mai multe”, a spus declarat atronul pltenilor, Mihai Rotaru, la Digi Sport.

‘U Cluj, care rămâne neînvinsă în acest campionat, venea după patru victorii consecutive și are acum 22 de puncte. Oțelul Galați e pe locul 2, cu 17 puncte, și Dinamo pe 3, cu 16 puncte.

Ce meciuri se joacă luni?

  • UTA Arad – Poli Iaşi, ora 18.00 (Arbitri: Istvan Kovacs – Marius Mihai Marica, Marius Badea – Marius Omuţ)
  • Unirea Slobozia – Rapid, ora 21.00 (Arbitri: Ionuţ Coza – Vasile Marinescu, Valentin Avram – Vlad Baban)