Alertă de Covid-19 în Bănie! Doi jucători din lotul Universității Craiova, infectați cu noul coronavirus!

Publicat: 30 09. 2020, 17:55
Alertă de Covid-19 în Bănie! Doi jucători din lotul Universității Craiova, infectați cu noul coronavirus! / Sursa FOTO: libertatea.ro

Alertă în Bănie, la liderul campionatului. Doi jucători din lotul Universității Craiova sunt infectați cu noul coronavirus! Este vorba despre Alexandru Tudorie şi Paul Papp. Există și un al treilea caz, o bucătăreasă de la cantonamentul din Lunca Jiului.

Într-un comunicat de presă, conducerea Universității Craiova anunță că „la începutul acestei săptămâni a avut loc o nouă testare Covid-19, doi fotbaliști fiind depistați pozitiv, dar și o persoană din cadrul personalului auxiliar. Din fericire, aceștia sunt asimptomatici”.

Focar de Covid-19 și la CS Universitatea Craiova

Paul Papp și Alexandru Tudorie nu sunt singurii reprezentanți ai Craiovei infectați cu noul coronavirus. Primul caz a fost cel al lui Stephan Drăghici. Au urmat, apoi, finanţatorul Mihai Rotaru, preşedintele Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu, managerul executiv Ovidiu Costeştin, antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian, preparatorul fizic Cornel Blejan şi kinetoterapeuţii Ovidiu Blendea şi Radu Rinderiu.

În acest debut de sezon, Universitatea Craiova a bifat cinci victorii din tot atâtea jocuri, fiind lider detașat în Liga 1. Și bilanţul lui Cristiano Bergodi este unul excelent, cu 11 victorii din 12 meciuri în campionat!