Andrei Nicolescu a găsit un vinovat pentru înfrângerea din derby-ul Dinamo – FCSB, 0-2. „La primul gol am făcut un cadou”

Publicat: 21 10. 2024, 09:59

Andrei Nicolescu, administrator special la Dinamo, a dat de înțeles că portarul roș-albilor, Golubovic, e principalul vinovat pentru primul gol încasat în derby-ul cu FCSB, 0-2.

Dinamo are ca obiectiv calificarea în play-off. Acum echipa e pe locul șapte, cu 18 puncte, la unul distanță față de locurile de play-off.

Dinamo – FCSB, 0-2, s-a jucat în etapa 13 a campionatului, pe Arena Națională.

Andrei Nicolescu a găsit un vinovat pentru înfrângerea din derby-ul cu FCSB

„Au fost mai buni decât noi. Un jucător (n.r.- Golubovic) a greșit. Nu mai contează, asta e, greșelile le facem împreună. Noi am făcut 12-13 transferuri. Sunt jucători care nu au mai trăit intensitatea asta.

FCSB e o echipă care stă bine în teren. Noi nu am fost inspirați. Inspirația ține și de calitate. Ne luptăm pentru play-off. Am spus de la început că va fi o luptă grea. Trebuie să începem să câștigăm.

Noi ar fi trebuit să ne luptăm și campionatul ăsta. S-a creat o emulație frumoasă. Realitatea este că noi construim. Un rezultat ca acesta nu e dramatic, e dramatic pentru că e într-un derby.

Având 13 transferuri într-un sezon, noi considerăm că sunt destul de multe. Cred că dacă am mai face în iarnă, ar fi o loterie.

Noi ne luptăm pentru play-off și sperăm să creștem câțiva jucători de calitate. Cred că mici detalii au făcut diferența. Ei cred că au fost mai inspirați. Dintr-o înfrângere se învață mai mult decât dintr-o victorie”, a spus Andrei Nicolescu, la Digi Sport, după meciul Dinamo – FCSB, 0-2.

Au speculat momentele noastre neinspirate. La primul gol am făcut un cadou, trebuie să punem capul în pământ și să muncim mai mult. Mulțumim foarte mult suporterilor, a fost o atmosferă senzațională. Îmi pare rău că n-am reușit să ne ridicăm la nivelul lor. Ne trebuie mai multă muncă, mai puține vorbe și atenție la detalii. Obiectivul rămâne în continuare play-off-ul și vrem să formăm o echipă – Andrei Nicolescu