Antrenorul celor de la RFS se teme înaintea meciului cu FCSB din Europa League: „Olaru e omul-cheie”

Publicat: 26 09. 2024, 10:24

Antrenorul echipei RFS, Viktors Morozs, a vorbti despre meciul pe care formația sa îl va disputa cu FCSB, joi în Europa League, de la ora 22:00.

Tehnicianul formației letone i-a nominalizat pe Băluţă şi Olaru ca fiind cei mai periculoși de la FCSB.

FCSB – RFS se joacă joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, în prima etapă a Europa League.

Antrenorul celor de la RFS, despre meciul cu FCSB din Europa League: „Olaru e omul-cheie”

„Pentru noi este foarte important să fim în această competiţie. Înţelegem cât de importantă şi cât de puternică este adversara noastră, are jucători foarte puternici, are experienţă în cupele europene, dar noi suntem pregătiţi. Vom face tot ce ne stă în putinţă, vom da tot ce avem mai bun pentru a câştiga. Trebuie să o luăm pas cu pas, acum întâlnim o echipă bună, nu putem să ne gândim acum la restul competiţiei. Am venit să jucăm cu plăcere la Bucureşti. Ştim ce joacă Steaua (FCSB, n. red.), ştim că este periculoasă şi puternică. Ştim de asemenea că nu ocupă un loc prea bun în campionatul intern, dar fotbalul este fotbal, niciun joc nu seamănă.

Ne dorim să controlăm jocul este foarte important pentru noi. FCSB are jucători buni, în special în atac, precum Băluţă sau Olaru. Pot spune cuvinte bune despre Băluță, despre Olaru. Olaru e omul-cheie, cu siguranță. Contra lui Băluță am evoluat când era la Puskas Akademia, știm cum să jucăm împotriva lui.

Echipa este foarte periculoasă, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta. Psihologia noastră, indiferent de situaţie sau de competiţie, este să dăm maximum în fiecare meci. Noi vrem să arătăm că putem da totul, asta e tot ce ne dorim. Trebuie să facem asta, apoi rezultatul nu depinde de noi”, a spus Viktors Morozs.

Jucătorul Janis Ikaunieks a declarat și el: „Cred că formăm o echipă bună, un bun colectiv. Vrem să facem performanţă în cupele europene. Ne bucurăm să jucăm în Europa League”.