Anunț-bombă despre STEAUA. Negocierile pe care conducerea clubului le-a început

Publicat: 09 09. 2015, 11:54

CSA Steaua și-a reafirmat „întreaga disponibilitate pentru un dialog civilizat cu orice persoane interesate de binele clubului Steaua București, precum și cu cei care își doresc să continue tradiția fotbalistică a clubului Steaua București și înțeleg să facă acest lucru doar în condiții de deplină legalitate”.

În prezent, Steaua se antrenează la Mogoșoaia. Negocierea dintre clubul de fotbal și Armată va viza mutarea pregătirilor în baza sportivă din Bd. Ghencea, dar un acord ar putea implica și disputarea unor partide pe arena deținută de Clubul Sportiv al Armatei.

Pe 22 martie 2015 a jucat Steaua ultima dată în Ghencea, la victoria cu 4-1 contra Viitorului. În iulie, a părăsit cu totul baza sportivă a Armatei, dar azi încep negocierile pentru revenirea în propriul fief.

Președintele Stelei, Valeriu Argăseală, se va întâlni cu Gheorghe Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei.

La acordul anterior, dintre echipa deținută de Gigi Becali și Armată, folosirea bazei de pregătire era condiționată și de disputarea câtorva meciuri pe stadionul Steaua.

FC Steaua București plătea 30.000 de euro către CS Steaua București pentru fiecare meci disputat în Ghencea, potrivit lui Valeriu Argăseală.

Stadionul Steaua are 28.000 de locuri și a fost gazda celei mai mari echipe din România încă din 1974. Arena a fost deschisă pe 9 aprilie 1974, cu ocazia unui meci amical Steaua – OFK Belgrad, încheiat 2-2, scrie digisport.ro.