Anunțul FC Steaua despre accidentarea lui Raul Rusescu

Publicat: 27 10. 2014, 15:31

„Raul Rusescu a suferit un traumatism cranio-facial cu fractură de orbită dreaptă, la care se adaugă un hematom periorbital drept și o escoriație a regiunii infraorbitare drepte. Perioada de refacere pentru acest tip de fractură este, în mod normal, de trei săptămâni, iar jucătorului i se va confecționa o mască de protecție. Menționăm faptul că Raul a avut șansă, acesta fiind foarte aproape de a-și pierde ochiul drept în urma atacului violent al lui Gabriel Mureșan”, se arată pe site-ul grupării bucureștene.

Conform steauafc.com, Claudiu Keșeru a suferit un traumatism cranio-cerebral „în urma atacului intenționat al lui Ousmane N’Doye, care a dus la pierderea stării de conștiență. „Jucătorul va fi forțat să facă repaus câteva zile, perioada în care se va afla sub atenta supraveghere a stafului medical. Cel mai probabil, acesta va evolua, pe viitor, cu o cască specială de protecție”, notează sursa citată.

În ceea ce îl privește pe Iasmin Latovlevici, acesta a acuzat dureri la nivelul lojei postero-mediale a coapsei stângi, el fiind supus în prezent unor investigații medicale amănunțite.

Formația Steaua a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa ASA Târgu Mureș, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care tehnicianul Constantin Gâlcă a fost nevoit să facă toate cele trei schimbări în primele 29 de minute, din cauza unor accidentări. Claudiu Keșeru a părăsit terenul în minutul 22, Iasmin Latovlevici în minutul 23 și Raul Rusescu în minutul 29.