Anunțul surprinzător despre Simona Halep, făcut în urmă cu puțin timp

Publicat: 24 05. 2015, 14:18
Actualizat: 04 08. 2015, 13:55

Cahill a declarat pentru tennis.com că va comenta „full-time” meciurile de la French Open și nu va putea să pregătescă vreun jucător în perioada competiției de la Paris.

Australianul a început colaborarea cu Halep în martie, la turneele americane de la Indian Wells și Miami, apoi la cele pe zgură de la Madrid și Roma. El a fost săptămâna aceasta pentru două zile în România, unde a supravegheat pregătirea Simonei Halep.

Jucătoarea din Constanța va fi antrenată la French Open doar de Victor Ioniță.

Fost jucăt profesionist, Darren Cahill a lucrat și cu Sorana Cîrstea, când sportiva din Târgoviște făcea parte din programul adidas de dezvoltare a carierei tinerilor jucători. Cahill este și acum tehnician în programul adidas, compania de echipament sportiv fiind sponsorul Simonei Halep. Din această postură, el lucrează cu mai mulți jucători sponsorizați de firma germană.

Cahill i-a pregătit în trecut pe foștii lideri ATP Lleyton Hewitt și Andre Agassi.

Finalistă în 2014, la French Open, Simona Halep, cap de serie numărul 3, a învins-o, dumunică, pe Evghenia Rodina, locul 91 WTA, cu scorul de 7-5, 6-4, și s-a calificat în manșa a doua a turneului de Grand Slam de la Roland Garros.