Bănel Nicoliță iubește din nou. ”Este femeia care a fost lângă mine atunci când mi-a fost mai greu”

Publicat: 23 06. 2023, 14:30

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță, în vârstă de 38 de ani, iubește din nou. Acesta a făcut declarații despre viața sa sentimentală din prezent.

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță a avut parte de o copilărie foarte grea, marcată de numeroase lipsuri. Cu toate acestea a ajuns fotbalist profesionist și a avut o carieră impresionantă.

În plan personal, Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina, cu care are doi copii. Cei doi s-au despărțit legal în luna februarie a anului 2020, deși erau separați din 2018. Au împreună două fetițe – Amalia și Natalia.

Bănel Nicoliță a dat detalii, la postul de televiziune Antena Stars, despre viața sa sentimentală din prezent. Acesta a vorbit despre actuala sa parteneră de viață și a mărtursit că acesta a făcut cunoștință cu cele două fetițe ale lui.

Bănel Nicoliță iubește din nou. ”Femeia care îmi este alături trebuie să fie sufletistă”

”Sunt într-o relație, mă bucur că sunt ok! Femeia care îmi este alături trebuie să fie sufletistă. Nu am fugit niciodată după frumusețe. Îmi plac femeile care sunt sincere”, a declarat Bănel Nicoliță, potrivt spynews.ro.

Fostul fotbalist nu a vrut să dea detalii despre cum a cunoscut-o pe actuala sa parteneră, însă a mărturisit că aceasta a fost alături de el atunci când i-a fost greu: ”Nu contează, important este că suntem de ceva vreme împreună. Mă bucur de fiecare moment și spun sincer că este femeia care a fost lângă mine atunci când mi-a fost mai greu. Fetițele au cunoscut-o pe noua mea iubită”.

Ex-sportivul a explicat și în ce relații este cu fosta sa soție: ”Nu mai există șanse de împăcare între mine și fosta mea soție. Am avut o discuție și fiecare ne vedem de viața lui. Cel mai important lucru este ca amândoi să avem grijă de cele două prințese. Suntem alături, vorbim foarte des și avem o comunicare foarte bună pentru copilași, le oferim tot ce este mai bun”.