Când începe Campionatul European 2024 și ce cote au favoritele?

Când începe Campionatul European 2024 și ce cote au favoritele?
Publicat: 05/06/2024, 19:44

Campionatul European de Fotbal 2024, cunoscut și sub denumirea de Euro 2024, este un eveniment mult așteptat de fanii fotbalului din întreaga lume. Această competiție, organizată de UEFA, va aduna cele mai bune echipe naționale din Europa, oferind un spectacol sportiv de excepție.

În continuare vom explora detaliile despre începutul turneului, echipele favorite și cotele acestora, oferind o privire de ansamblu asupra unuia dintre cele mai importante evenimente sportive ale anului.

Dacă ești interesat de o casă de pariuri la care să găsești cele mai avantajoase cote pentru favoritele tale la Campionatul European din 2024.

Când începe Campionatul European 2024?

Euro 2024 va debuta pe 14 iunie 2024 și se va desfășura până pe 14 iulie 2024. Turneul va avea loc în Germania, țară care a fost aleasă gazdă datorită infrastructurii sale excelente și a experienței sale în organizarea de evenimente sportive majore. Meciul de deschidere va avea loc pe Stadionul Allianz Arena din München, iar finala se va juca pe Stadionul Olimpic din Berlin. În total, turneul va cuprinde 51 de meciuri disputate în 10 orașe diferite, inclusiv Berlin, München, Frankfurt, Köln și Hamburg.

Care sunt favoritele la Euro 2024?

La fiecare turneu de Campionat European, există câteva echipe care sunt considerate favorite datorită performanțelor lor anterioare, talentului jucătorilor și pregătirii echipelor. Pentru Euro 2024, următoarele echipe se remarcă ca fiind principalele favorite:

Franța

Echipa națională a Franței, câștigătoarea Cupei Mondiale din 2018 și finalista Euro 2016, este una dintre cele mai puternice echipe din lume. Având jucători de talie mondială precum Kylian Mbappe, Antoine Griezmann și N’Golo Kante, Franța are un lot impresionant, capabil să facă față oricărei provocări. Cotele pentru ca Franța să câștige Euro 2024 sunt foarte atractive, variind în jurul valorii de 5.00 la majoritatea caselor de pariuri.

Germania

Fiind gazda turneului, Germania beneficiază de un avantaj considerabil. Istoricul său bogat în competițiile internaționale și numărul mare de jucători talentați fac din Germania o favorită certă. Echipa antrenată de Hansi Flick se bazează pe un mix de experiență și tinerețe, cu jucători precum Joshua Kimmich, Leon Goretzka și Jamal Musiala. Cotele pentru Germania se situează în jurul valorii de 6.00, reflectând încrederea în potențialul lor de a triumfa pe teren propriu.

Anglia

Anglia, cu o echipă plină de vedete din Premier League, este mereu considerată o forță de temut. După ce a ajuns în finala Euro 2020 și a avut o prestație solidă la Cupa Mondială din 2022, Anglia este pregătită să lupte pentru trofeu. Jucători precum Harry Kane, Raheem Sterling și Phil Foden aduc calitate și dinamism echipei. Cotele pentru Anglia sunt în jurul valorii de 6.50, indicând o mare probabilitate de succes.

Spania

Spania a fost întotdeauna o echipă redutabilă, cunoscută pentru stilul său de joc bazat pe posesie și tehnică superioară. După o perioadă de tranziție, Spania a revenit în forță și este gata să lupte pentru un nou titlu european. Cu jucători precum Pedri, Gavi și Alvaro Morata, echipa spaniolă are potențialul de a surprinde. Cotele pentru Spania se situează în jurul valorii de 7.00.

Alte echipe de urmărit

În afara favoritelor menționate, există și alte echipe care ar putea produce surprize la Euro 2024. Italia, campioana en-titre, este mereu o forță de temut, iar cotele sale sunt în jur de 7.50. Belgia, cu generația sa de aur, și Portugalia, condusă de Cristiano Ronaldo, au, de asemenea, șanse reale, cu cote de 8.00 și, respectiv, 9.00.

Factorii care influențează cotele echipelor

Cotele pentru Euro 2024 sunt influențate de mai mulți factori, inclusiv forma recentă a echipelor, accidentările jucătorilor cheie, performanțele antrenorilor și istoricul echipelor în competițiile internaționale. De asemenea, gazdele turneului tind să aibă cote mai bune datorită avantajului terenului propriu și sprijinului suporterilor locali.

În plus, strategiile tactice adoptate de antrenori, dinamica grupelor și eventualele meciuri eliminatorii influențează și ele cotele. De exemplu, o echipă care are o grupă mai ușoară ar putea avea cote mai favorabile pentru a avansa în fazele eliminatorii.

Campionatul European de Fotbal 2024 promite să fie un turneu plin de emoții și surprize, aducând laolaltă cele mai bune echipe din Europa. Franța, Germania, Anglia și Spania sunt printre favoritele principale, dar și alte echipe precum Italia, Belgia și Portugalia au șanse reale de a câștiga trofeul. Cu o gamă variată de jucători talentați și strategii de joc inovative, Euro 2024 va fi cu siguranță un eveniment de neuitat pentru fanii fotbalului. Cotele actuale reflectă echilibrul forțelor în fotbalul european, dar, ca întotdeauna în sport, orice este posibil, și surprizele sunt întotdeauna la ordinea zilei.

Absolvent al Facultății de Istorie (2013-2016) și al programului de master „Istorie și Practică în Relații Internaționale” (2019-2021) la Universitatea mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat care a jucat toată noaptea la cazinou a făcut infarct când a auzit...
Gabi Bădălău a spus tot! Cum a prins-o pe Bianca Drăguşanu cu altul: 'Mi-a recunoscut'
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
O dronă a surprins momentul în care un soldat rus își omoară camaradul rănit pe...
La asta nu se aștepta nimeni! Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, din nou, împreună! Ce...
Dieta drastică a Annei Lesko | Așa se menține în formă la 45 de ani....
O farsă la 112 putea duce la moartea unei femei din Suceava. Sindicaliştii cer pedepse...
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
Vecinii Anei Maria Gherman fac dezvăluiri uluitoare, după ce și-a pus capăt zilelor într-o pădure...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
În sensul giratoriu se acordă prioritate de stânga sau de dreapta? Mulți șoferi fac această...
Elena Lasconi este noul preşedinte al USR şi vrea să candideze la alegerile prezidenţiale
Structură monumentală URIAȘĂ, găsită aproape de România
Decizie azi, 26 iunie, pentru românii cu telefoane mobile. Nu mai scapă nimeni
Fermierii din România sunt în alertă. Situația devine dramatică de la an la an
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă...
Mario Iorgulescu ar putea scăpa și de dosarul în care este cercetat pentru sechestrarea de...
BANCUL ZILEI. Făt-Frumos îi zice calului său: - Măi, calule, tu stai aici, chiar pe...
(P) Care este cel mai potrivit mobilier pentru o locuință de mici dimensiuni?
×