Cășuneanu CONTINUĂ să rămână pe podium după Maramureș Hill Climb Challenge

Publicat: 10 09. 2024, 21:06

Fostul campion național absolut de super rally, Costel Cășuneanu, și-a păstrat poziția a doua în clasamentul Categoriei I la Masters la viteză în coastă, deși a avut parte de un „weekend complicat” la penultima cursă a sezonului.

Pe traseul unde acum 3 ani a scris istorie, pilotul de la Impuls Leasing Rally Team a început excelent ziua decisivă și a avut cel mai bun timp în cele două manșe de recunoașteri.

Cășuneanu CONTINUĂ să rămână pe podium după Maramureș Hill Climb Challenge

Ulterior, în cele două manșe oficiale de concurs, Cășuneanu nu s-a regăsit și a avut doar al cincilea timp în clasamentul turismelor cu modelul său Skoda Fabia RS, însă la un timp total de numai două secunde de poziția secundă.

„Un weekend complicat. Așa aș descrie Maramureș Hillclimb Challenge. Am avut cel mai bun timp de la ultimele urcări înaintea cursei, dar la cele două manșe de concurs nu am coborât deloc ștacheta și așa am fost în cele din urmă pe 5.

Urmează o mică pauză, iar apoi o lună octombrie plină, cu 3 curse decisive”, a scris Cășuneanu pe pagina sa de facebook.

După această cursă, fostul campion de super rally se menține pe locul 2 la categoria I și și-a asigurat deja un loc pe podiumul final al sezonului de Masters la viteză în coastă. Etapa finală se va desfășura pe 12-13 octombrie la Poiana Brașov.