Cazul Mbappé: Procurorii suedezi confirmă că există o anchetă pentru viol, dar nu menționează numele fotbalistului

Publicat: 15 10. 2024, 13:56

Un cotidian suedez a dezvăluit luni că procurorii fac o anchetă în legătură cu un suspect într-un  caz de „viol și agresiune sexuală”. Deși procurorii nu menționează numele fotbalistului Kylian Mbappé, există informații potrivit cărora el ar fi suspectul cercetat în acest dosar.

Fotbalistul a reacționat, spunând, că informațiile din spațiul public sunt false, arată Le Figaro.

„În urma publicării în mass-media (a unor informații despre un) suspect de viol la Stockholm, procurorul poate confirma că Poliția a primit o plângere pentru viol” și că „o anchetă” este în curs, a transmis Parchetul într-un comunicat de presă.

Incidentul a avut loc pe 10 octombrie 2024 la un hotel din centrul orașului. Potrivit informațiilor publicațiilor Aftonbladet și Expressen, jucătorul ar fi vizat de această anchetă pentru viol.

Potrivit Expressen, fotbalistul francez este considerat „un suspect rezonabil” în această anchetă. Potrivit unor noi informații publicate marți de cotidian, Poliția a confiscat mai multe articole vestimentare în cadrul anchete. Potrivit Aftonbladet, Mbappé a fost joi seara cu un grup de persoane la restaurantul Chez Jolie, un local din capitala Suediei, înainte de a merge la clubul „V” unde s-au întâlnit cu alte persoane.

Ce spune Kylian Mbappé

Luni, Mbappé a transmis că este victima unor „știri false”.

„Știri false!!! Devine atât de previzibil, cu o zi înainte de audieri, ca din întâmplare”, a scris jucătorul lui Real Madrid pe rețeaua de socializare X.

El face referire la audierea audierea sa, programată marţi în faţa Comisiei mixte de contestaţii a Ligii de Profesioniste de Fotbal din Franţa (LFP), după apelul PSG, club obligat de Ligă să-i plătească lui Mbappé suma de 55 de milioane de euro, provenită din salarii neplătite şi alte prime pe care le reclamă fosta sa vedetă.

CITEȘTE ȘI:

Scandalurile se țin lanț de PSG: după neplata remunerației lui Mbappe, acum un profesor de la centrul de juniori este acuzat de AGRESIUNE sexuală

Războiul dintre Mbappe și PSG nu are REZOLVARE. Fotbalistul refuză medierea Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța