Ce a ajuns să facă „Rechinul” Adrian Diaconu, fost campion mondial de box profesionist

Publicat: 17 02. 2015, 10:43
Actualizat: 17 02. 2015, 12:00

După ce a renunțat la box, Diaconu a decis să rămână în Canada, țara pentru care are și cetățenia, cu gândul că își va găsi un nou loc de muncă, scrie sportnews.ro. Fostul sportiv a lucrat un timp la Bell Helicopters și apoi a recurs la activități casnice și s-a ocupat de cei doi copii ai săi.

N-a trecut însă mult timp și Adrian Diaconu a primit propunerea de a fi gardă de corp pentru diferiți politicieni sau afaceriști canadieni. „La începutul lunii martie, voi începe negocierile  privind acest job, care mi se pare atractiv, chiar dacă are și riscurile lui. În tot cazul, societatea canadiană este, în general, una destul de liniștită, așa că nu cred că o să întâmpin probleme majore, privind protecția VIP-urilor”, a declarat, pentru Libertatea, Adrian Diaconu.

„Rechinul” a spus că, dacă ar fi primit o asemenea ofertă în România, nu ar fi refuzat-o: „Nu a fost nimeni care să se gândească la o astfel de colaborare cu mine. Așa că am rămas în Canada”, a declarat Diaconu.

Echipa de Fed Cup a României se va confrunta în barajul de calificare pentru Grupa Mondială cu reprezentativa Canadei, în deplasare și Diaconu a spus că va merge să le susțină pe tenismene. „Îmi voi lua și copiii la meciul Canada-România. Abia aștept să le fac galerie fetelor noastre”, a mai spus Adrian Diaconu.