Ce nume grele vin la Iași Open WTA 125 alături de Ana Bogdan

Publicat: 25 06. 2024, 17:30
Actualizat: 25 06. 2024, 17:31

Mirra Andreeva (24 WTA) şi Iulia Putinţeva (34 WTA) au fost confirmate la turneul de tenis Iaşi Open (WTA 250), care va avea loc în perioada 21-26 iulie 2024.

Între cele opt nume dezvăluite marţi se află şi româncele Ana Bogdan (50 WTA) şi Jaqueline Cristian (62 WTA), dar şi olandeza Arantxa Rus (55 WTA), germanca Tatjana Maria (61 WTA), rusoaica Ana Blinkova (66 WTA), campioana din 2022 de la Transylvania Open, şi japoneza Moyuka Uchijima (70 WTA).

Ce nume grele vin la Iași Open WTA 125 alături de Ana Bogdan

Ana Bogdan, dublă câștigătoare la Iași Open, cu o serie de 10 victorii la rând în competiția de la Baza Ciric, vine să-și apere trofeul, iar Jaqueline Cristian își face debutul la Iași Open în acest an.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au calificat România la Turneul Final Billie Jean King Cup. Ele au semnat revenirea de senzație din barajul cu Ucraina, după ce tricolorele erau conduse cu 0-2. Cu câte o victorie la simplu și una împreună la dublu, Ana și Jaqueline au stabilit scorul final: 3-2 pentru România.

Spectatorii prezenți la întrecerea de la Baza Ciric vor avea acces în fan zone, unde se vor putea bucura de diferite concursuri, activități interactive și sesiuni de autografe.

Ce se întâmplă cu Simona Halep?

„Un eveniment de asemenea anvergură pune Iașiul pe harta competițiilor cu impact major în sportul românesc. Abia așteptăm să creștem împreună acest turneu, să scriem împreună următoarele capitole din sportul românesc și să credem puțin mai mult în magia lui”, a declarat Andrei Oriță, director general Concord Service Center, scrie ProSport.

La sfârşitul lunii mai, directorul turneului Iaşi Open, Daniel Dobre, anunţa că Simona Halep va primi un wild card pentru acest turneu.

Turneul de la Iaşi se va desfăşura pe zgură şi poate fi un test util pentru jucătoare înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august).