Ce primă încasează jucătorii celor de la Rapid pentru victoria cu FCSB, 1-0! „Majorarea e legată de ieșirea dintr-o criză”

Publicat: 24 04. 2023, 13:00

Rapid a învins, pe teren propriu, scor 1-0, pe FCSB, în ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii. Acționarul echipei din Giulești, Dan Șucu, a anunțat o primă importantă pentru elevii lui Adrian Mutu.

FCSB rămâne pe locul al treilea în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Rapid este pe 5, cu 31 de puncte.

Rapid a marcat în minutul 21 prin Albu, după o pasă a lui Funsho Bamgboye.

Ce primă încasează jucătorii celor de la Rapid pentru victoria cu FCSB: „Majorarea e legată de ieșirea dintr-o criză”

Arbitrul meciului a fost Horaţiu Feşnic, care a fost acuzat de Gigi Becali că a dezavantajat pe FCSB: „Când greșește Feșnic, e grav! Pentru că e mare arbitru. De aia mă gândesc la alte lucruri”.

Cum a oprit-o Rapid pe FCSB în lupta pentru titlul din Superliga.

„Există o primă importantă. Noi jucăm pentru Rapid. Din punctul nostru de vedere, este foarte clar și de ce. Nu există vreo posibilitate prin care la Rapid noi să intrăm în vreo înțelegere cu alt club. Ce vreau să spun fără doar și poate e că primele date sunt foarte consistente și nu văd niciun alt motiv de premiere din alte părți. Eu cred că fotbalul a ajuns unde e acum și pentru că decizia nu s-a luat sportiv, în teren, ci în culise, de către diferiți patroni. Și asta mă deranjează, groaznic mă deranjează. Majorarea primei e legată de ieșirea dintr-o criză”, a declarat Dan Șucu pentru ProSport.

Rapid nu o să devina vagon atașat locomotivei altcuiva, indiferent cine ar fi altcineva: Farul, CFR Cluj, Craiova. Noi nu facem înțelegeri oculte! Vrem doar sa învingem în teren, indiferent de adversar. Orice implicare de a stimula financiar fotbaliștii e o atribuție a clubului, pentru că astfel se pot evita orice conexiuni nedorite. Primele pe care conducerea le oferă jucătorilor Rapidului sunt suficient de consistente pentru a nu fi nevoie de alte contribuții – Dan Șucu