Ce spune Cătălin Ponor despre titlul câștigat la Doha. Care sunt planurile campioanei

Publicat: 27 03. 2016, 19:39
Actualizat: 24 01. 2019, 12:49

Românca de 28 de ani a fost prima în calificările la bârnă și a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului competiției din Qatar, fiind notată cu 14,650. Gimnasta a revenit la pregătiri în urmă cu un an, după trei ani de la retragere, dar în toamnă a suferit o intervenție chirurgicală la tendonul lui Ahile, care a ținut-o în afara pregătirilor câteva luni, interval în care a avut loc și Campionatul Mondial de la Glasgow.

„În sfârșit, după patru ani, după o operație în care am tras cu greu și la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini dacă voi mai reuși sau nu, după multă muncă și ambiție, am reușit să fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător. Zic satisfăcător, fiindcă mai este mult de muncă, iar de-abia de acum concursurile și partea grea încep, dar mă duc înainte mai încrezătoare.

Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost și sunt alături de mine și m-au încurajat la fiecare pas. Sănătatea este singurul lucru de care atât eu cat și fetele avem nevoie”, a precizat Cătălina Ponor, cvintuplă medaliată olimpică.