Ce SPUNE Marius Șumudică după Rapid – Oțelul 0-0. Un jurnalist a fost bruscat de un impresar

Publicat: 29 09. 2024, 09:03

Rapid a terminat la egalitate, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii.

Oţelul rămâne singura echipă neînvinsă din campionat după 11 etape, dar are cinci egaluri în ultimele şase meciuri.

Ce SPUNE Marius Șumudică după Rapid – Oțelul 0-0. Un jurnalist a fost bruscat de un impresar

Marius Șumudică a fost extrem de supărat la finalul meciului.

”Ne lipsește ceva în fața porții, fără să marchezi nu poți. Dumnezeu îți dă un punct când începi, la 0-0. Dar trebuie să marcăm. Parcă am avut mai multe ocazii clare ca ei. Sunt o echipă care joacă de mult timp împreună, este o echipă antrenată de același antrenor de ani buni.

Am început cu trei jucători U21 în teren. Am câștigat un punct, ne apropiem de play-off. Trebuie să câștigăm la Botoșani. Trebuie să trecem peste bariera presiunii. Facem greșeli foarte multe, nu câștigăm dueluri în treimea adversă.

Avem nevoie să ajungem în careu mult mai mult. Practic, îmi doresc mai mult de la jucători, să nu se ascundă, să vină, să joace

Avem nevoie de personalitate, de jucători care să ducă jocul. Nu este ușor, cei care au venit de pe bancă au intrat bine”, a declarat Marius Șumudică..

Un impresar a împins un jurnalist în gard

Un scandal monstru a izbucnit în timpul partidei dintre Rapid București și Oțelul Galați, din etapa a 11-a din Superliga României, care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Un impresar a sărit la jurnaliștii aflați la meci. Pe unul dintre ei l-a împins într-o poartă de fier, altuia i-ar fi luat telefonul și pe un al treilea l-ar fi amenințat.

Bărbatul pe care l-a bruscat este Cătălin Stroia, reporterul celor de la iAMsport. Totul s-a întâmplat după ce Cătălin Chira, mijlocașul Oțelului, a suferit o accidentare gravă și a fost transportat la ambulanță. Atunci, reporterul care era prezent în zona respectivă, încercând să obțină mai multe informații despre starea fotbalistului, a fost îmbrâncit de un impresar care face parte din anturajul trupei lui Dorinel Munteanu, care avea la gât o legitimație cu Oțelul Galați.

Cel care i-a agresat pe jurnaliști este agentul Rareș Pop, impresar la IG Sports Management, scrie Prosport.

Ce meciuri se mai joacă duminică și luni

Duminică, 29 septembrie

  • Ora 16.00 Gloria Buzău – Farul Constanţa
  • Ora 21.30 Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB

Luni, 30 septembrie

  • Ora 21.00 Universitatea Craiova – Unirea Slobozia