CFR Cluj l-a transferat pe Louis Munteanu! Cum l-a prezentat clubul. VIDEO

Publicat: 31 07. 2024, 19:37
Actualizat: 31 07. 2024, 19:38

CFR Cluj a anunţat transferul atacantului român Louis Munteanu de la Fiorentina. Jucătorul de 22 de ani a fost format de Academia lui Gică Hagi și a debutat la 17 ani în prima ligă.

În ultimele două sezoane, el a jucat sub formă de împrumut la Farul Constanţa.

Louis Munteanu are 46 de meciuri la loturile naționale și 2023 a debutat la prima reprezentativă în meciul cu Belarus.

CFR Cluj l-a transferat pe Louis Munteanu

„Bine ai venit, Louis Munteanu! Cluburile CFR 1907 Cluj și Fiorentina au ajuns la un acord privind transferul definitiv al atacantului Louis Munteanu! Un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, Louis a debutat pe prima scenă a fotbalului românesc la numai 17 ani, în tricoul formației de la malul mării, echipă pentru care a bifat în total 86 de meciuri, 25 de goluri și 11 pase decisive. În Italia, Munteanu a evoluat timp de două sezoane la Fiorentina Primavera, formație pentru care a jucat 40 de partide, marcând 13 goluri și fiind autorul a patru pase decisive. Un obișnuit al Naționalelor de tineret ale României, atacantul de 22 de ani a adunat 46 de selecții sub tricolor, reușind în octombrie 2023 să-și facă debutul la prima reprezentativă în meciul cu Belarus. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite în tricoul echipei noastre!” a scris CFR Cluj pe pagina de Facebook a clubului.

În vară, CFR Cluj a mai făcut zece transferuri: mijlocaşul Andrei Artean (Apollon Limassol), fundaşul dreapta Armend Thaqi (FC Ballkani), fundaşul stânga Simao Rocha (Pacos de Ferreira), fundaşul Anton Kresic (Rijeka), extrema stângă Adrian Păun (Bnei Sakhnin), mijlocaşul Kalifa Kujabi (Frosinone), extrema franceză Beni Nkololo (Al-Orobah), fundaşul brazilian Leo Bolgado (Leixos), atacantul moldovean Virgiliu Postolachi (Grenoble) şi fundaşul central Daniel Graovac (Manisa FK), la care se adaugă cel al atacantului liberian Mohammed Kamara (Hapoel Haifa), perfectat din iarnă.

„Să creionăm împreună un sezon de poveste” a spus Louis Munteanu.

foto&video: Facebook.com/cfr1907