CFR Cluj se DESPARTE de doi fotbaliști importanți după venirea lui Dan Petrescu

Publicat: 11 06. 2024, 18:19

CFR 1907 Cluj anunţă încheierea colaborării cu portarul Cristi Bălgrădean și fundașul Cristian Manea, ale cărur angajamente au ajuns la final.

Venit în Gruia în vara anului 2020, Bălgrădean a apărat poarta echipei clujene în 66 de partide, dintre care 20 în competițiile europene.

CFR Cluj se DESPARTE de doi fotbaliști importanți după venirea lui Dan Petrescu

Fostul jucător de la Dinamo, Chiajna și Universitatea Craiova a obţinut două titluri de campion şi o Supercupă alături de CFR Cluj.

Neluțu Varga a anunțat, în urmă cu câteva luni, că i-a făcut o ofertă de prelungire a înțelegerii lui Cristian Manea, dar în cele din urmă acesta a ales o nouă experiență.

Internaționalul român, care nu a prins lotul pentru EURO 2024, a fost titlular în Gruia în perioada în care echipa a câștigat cinci titluri la rând în Superliga României.

Cine vine la CFR Cluj?

Ardelenii au anunțat luni seara că au semnat cu doi fotbaliști. Primul dintre ei, Armend Thaqi, este un fundaș dreapta din Kosovo, care vine în Gruia de la FC Ballkani.

Pe lângă fotbalistul kosovar, CFR Cluj a anunțat că a mai ajuns la o înțelegere cu Simao Rocha, fotbalist în vârstă de 23 de ani care vine în Gruia de la Pacos de Ferreira. Clujenii au anunțat transferul prin intermediul rețelelor de socializare, iar fanii echipei au reacționat imediat la această mutare, postarea adunând sute de aprecieri și de comentarii din partea urmăritorilor.