CHELSEA – STEAUA. Reghecampf a deplasat un lot de 22 de jucători la Londra

Publicat: 13 03. 2013, 16:59
Actualizat: 26 06. 2013, 08:15

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf,  a decis să deplaseze un lot de 22 de jucători pentru partida cu Chelsea Londra, contând pentru manșa retur a optimilor de finală ale Ligii Europa.

Vezi aici cele mai spectaculoase imagini ale competițiilor sportive interne – o galerie foto Mediafax Zoom

Nu au făcut deplasarea Gabriel Matei și Stefan Nikolici (aflați în recuperare), dar și jucătorii Doru Bratu, Ionuț Năstăsie, Valeriu Lupu, Cristian Pușcaș și Iulian Roșu.

Lotul care a plecat în Anglia este format din Ciprian Tătărușanu, Răzvan Stanca, Valentin Cojocaru (portari), Paul Pîrvulescu, Daniel Georgievski, Iasmin Latovlevici, Cornel Râpă, Lukasz Szukala, Florin Gardoș, Vlad Chiricheș (fundași), Mihai Pintilii, Alexandru Bourceanu, Lucian Filip, Andrei Prepeliță, Adrian Popa, Alexandru Chipciu, Cristian Tănase, Gabriel Iancu (mijlocași), Raul Rusescu, Mihai Costea, Leandro Tatu și Adi Rocha (atacanți).

În avionul de Londra s-au mai aflat soțiile și prietenele jucătorilor, precum și invitații clubului.

Steaua a învins, la 7 martie, pe Arena Națională, cu scorul de 1-0 (1-0), deținătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida retur se va disputa joi, la Londra, de la ora 22.05.