Cine îi premiază pe câștigătorii turneului de tenis pentru copii

Publicat: 28 04. 2012, 00:12
Actualizat: 28 04. 2012, 00:12

Altețele Lor Regale Prințul Paul și Prințesa Lia, alături de președintele Federației de Tenis, Ruxandra Dragomir, îi vor premia, sâmbătă, pe câștigătorii celui mai mare turneu pentru copii și juniori organizat în România, Dr. Oetker Junior Trophy. Ceremonia va vea loc la Centrul Național de Tenis în jurul orei 11.30.

Mâine se joacă finalele la turneu iar România este reprezentată atât la meciurile de simplu cât și la cele de dublu. Jaqueline Cristian, junioarea noastră care la începutul acestui an a câștigat cea mai prestigioasă competiție de tenis pentru juniori din lume, Les Petits As, va juca împotriva sportivei slovace Tereza Mihalikova.

De asemenea, vom fi reprezentați și la dublu, prin echipa formată din aceeași Jaqueline Cristian și Andreea Roșca. Fetele noastre vor juca împotriva sportivelor slovace Tereza Mihalikova și Viktoria Kuzmova.
Finala masculină se va disputa la individual între Jay Clarke și Samuel Ferguson, ambii din Marea Britanie, iar la dublu între același Jay Clarke, care face echipă cu Mikael Yemer din Suedia împotriva britanicilor  Samuel Ferguson și Robert Leck.

Meciurile încep mâine dimineață la ora 10, la Centrul național de Tenis, cu partida dintre Jaqueline Cristian și slovaca Tereza Mihalikova.

Tot mâine, în cadrul unei ceremonii speciale, Federația Română de Tenis îi va premia pe cei trei juniori români care anul trecut au fost desemnați jucătorii anului de către Tennis Europe: Ioana Loredana Roșca  – Player of the Year 2011 nr. 1, la grupa sub 16 ani, Bogdan Borza – jucătorul european nr. 1 al anului, la grupa sub 14 ani, și Nicolae Frunză – Player of the Year 2011 nr. 3, sub 14 ani. Alături de aceștia un premiu special va primi și domnul Gabriel Săndulescu, cel căruia Tennis Europe i-a acordat titlul de cel mai bun director de turneu al anului 2011. Ceremonia de premiere va avea loc în jurul orei 11.30 dimineața