Claudiu Keșeru vrea titlul și cupa cu Steaua

Claudiu Keșeru vrea titlul și cupa cu Steaua
Publicat: 10/01/2014, 16:31
Actualizat: 10/01/2014, 16:35

Noul atacant al echipei Steaua, Claudiu Keșeru, a declarat, vineri, în conferința de presă în care a fost prezentat oficial, că își dorește să câștige alături de campioana României atât titlul, cât și Cupa României.

„Cu excepția FC Nantes, unde am simțit că este un club mare din toate punctele de vedere, celelalte grupări nu s-au ridicat la nivelul Stelei. Voi da tot ce am mai bun în mine pentru a fi decisiv și a ajuta echipa să câștige titlul și Cupa României. Cel mai important este să am evoluții bune la echipa de club pentru a rămâne în atenția selecționerului”, a spus Keșeru.

Claudiu Keșeru a afirmat că, după ce a declinat oferta din vară a Stelei, în iarnă nu a mai putut face acest lucru. „Mă bucur chiar dacă într-o primă fază nu s-a reușit perfectarea acestui transfer, mă refer în vară. Această ocazie s-a prezentat din nou și de data asta am reușit să profit și să dau curs acestei oferte. În vară mi-am dat cuvântul celor de la Bastia înainte de a primi acest telefon. Chiar dacă timp de trei zile mi-au trecut multe idei prin cap și m-au pus serios pe gânduri, sunt un om de cuvânt și am decis să-l respect. Acum m-am decis foarte rapid, pentru că dacă o a doua ocazie se prezintă într-un timp atât de scurt, aceasta este șansa mea”, a completat Keșeru.

Atacantul român a precizat că nu regretă faptul că a refuzat oferta înaintată de Steaua în vară, în ciuda unui sezon mai puțin reușit la Bastia. „Am început foarte bine campionatul, am înscris destul de repede, în etapa a patra, am avut o serie de patru meciuri consecutive în care am evoluții destul de bune, antrenorul mi-a spus după trei meciuri că în ciuda evoluțiilor bune nu am înscris și va da șansa altor atacanți. Nu sunt o persoană care să regrete deciziile. La momentul respectiv aia era decizia care se impunea. Acum a fost decizia mea să plec de la Bastia, deoarece în ciuda faptului că am jucat 18 meciuri din 21, eu am decis să plec. Nu m-a împins nimeni să plec. Mi s-a spus că ei mă doresc în continuare la echipă, dar că e decizia mea, o respectă. Dacă prin absurd negocierile nu ajungeau la capăt, eram binevenit la echipă. Când am reluat pregătirile pe 30 decembrie, eu știam exact că nu voi mai fi la echipă pe 1 februarie”, a adăugat Keșeru.

Claudiu Keșeru a menționat că Viorel Moldovan l-a sfătuit să nu accepte oferta venită din partea Stelei, însă după ce i-a prezentat antrenorului echipei Rapid motivele pentru care a decis să o aprobe, acesta a fost de acord. „Decizia mea era luată în momentul în care m-a sunat Viorel Moldovan. Am văzut declarațiile, după aceea m-a sunat și i-am spus că aceasta este decizia mea. Am vorbit de mai multe ori cu el, mi-a spus mai multe chestii pe care nu pot să le divulg astăzi, dar decizia mea a fost clară, i-am spus și motivele și mi-a spus să mă duc până la capăt dacă asta decid”, a subliniat Keșeru.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf s-a declarat bucuros de faptul că Steaua a putut transfera un internațional român. „Ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe Claudiu lângă noi. Cred că ne va ajuta în ceea ce avem de realizat. Ne dorim foarte mult să aducem cei mai valoroși jucători români, care fac parte din lotul echipei naționale și mi-aș dori foarte mult pentru el, pentru echipă, pentru toți fanii noștri ca la finalul campionatului să ne bucurăm împreună pentru câștigarea titlului 25, câștigarea Cupei României, iar mai departe să reușim calificarea în grupele Ligii Campionilor”, a subliniat Reghecampf.

Atacantul Claudiu Keșeru, care și-a reziliat înțelegerea cu formația franceză SC Bastia, a semnat, joi, un contract valabil două sezoane și jumătate cu Steaua. Internaționalul român de 27 de ani, care a mai jucat la echipele FC Bihor, FC Nantes, Libourne, Tours, Angers, va purta la Steaua tricoul cu numărul 28.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Avertisment NASA: Un fenomen „ciudat” poate lovi oricând lumea
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat!...
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi...
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune...
Ungaria acuză Ucraina că „şantajează” ţările care vor negocieri de pace: Va trebui să luăm...
Ce studii are Marcel de la Insula iubirii? Lui 'Maluma' i-a plăcut mai mult 'şcoala...
Misterioasa moarte a celei mai iubite actrițe! Dezvăluiri TRAGICE despre sfârșitul ei! Soțul, principalul suspect
Comisarul Gărzii de Coastă, prins beat şi drogat la volan, e fiul unui celebru om...
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
Diana, tânăra ucisă de soț cu toporul, a fost înmormântată de ziua copilului ei: „Ea...
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
TEST în România cu cel mai interesant SUV. Arată a ARO dar are motor de...
Ministerul Culturii vrea să cumpere Palatul Reginei Maria din Mamaia
Un ȘARPE MORTAL a eliberat suficient VENIN cât să UCIDĂ 400 de oameni
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în...
Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante
Gabriela Cristea se pregătește să deschidă o cofetărie în București! „Am fost la Disneyland și...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
BANCUL ZILEI. Bubulina în noaptea nunții: - Bulă, te rog să fii tandru cu mine!
De unde vin în România cele mai multe produse contrafăcute?