Conducerea clubului Oțelul: Echipa nu se va muta la Voluntari

Publicat: 25 04. 2013, 17:37
Actualizat: 02 02. 2019, 22:43

Directorul executiv al grupării Oțelul Galați, Remus Pascu, a declarat, joi, că echipa pregătită de Petre Grigoraș nu se va muta în orașul Voluntari, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Sunt mandatat să comunic faptul că echipa nu se va muta la Voluntari, acest lucru nu este adevărat. Echipa Oțelul va rămâne la Galați, nu va fi mutată nicăieri. Este echipa Galațiului și nu are sens să ne gândim că echipa va fi mutată”, a spus Pascu.

Oficialul grupării gălățene a mai spus că nu se pune problema ca antrenorul Petre Grigoraș să plece de la echipă, ba mai mult, se dorește prelungirea contractului dintre cele două părți. „Intenționăm să-i propunem lui Grigoraș, atunci când va reveni alături de noi, un contract, dacă ar fi posibil pe viață, dar oricum un contract pe o perioadă foarte îndelungată”.

Despre starea de sănătate a lui Grigoraș, cel care a suferit o intervenție chirurgicală la o clinică din Brașov, directorul general al clubului, Narcis Răducan, a spus că antrenorul va reveni alături de echipă în două săptămâni: „Am stat de vorbă astăzi cu antrenorul Petre Grigoraș, avea ceva dureri, dar eu cred că are caracterul necesar să treacă peste aceste probleme. În două săptămâni va fi la capacitate maximă lângă echipă, până atunci va fi la stadion, dar nu se va putea implica din punct de vedere fizic”.