Conor McGregor nu va LUPTA anul acesta în octogon. Accidentările l-au scos din circuitul UFC

Publicat: 14 08. 2024, 16:41
Actualizat: 14 08. 2024, 17:07
sursa: profimedia

Fanii lui Conor McGregor așteptau încă de acum două luni să își vadă favoritul în octogon. O accidentare la picior în ultimul moment l-a forțat pe irlandez să rateze gala UFC 303.

Celebrul luptător irlandez de arte marțiale mixte, Conor McGregor nu a mai urcat în octogon deloc în ultimii trei ani. Lupta programată cu Michael Chandler pe 30 iunie în cadrul galei UFC 303 trebuia să fie revenirea lui McGregor în circuitul UFC, însă o accidentare de ultim moment suferită la picior i-a amânat întoarcerea.

Inițial, s-a speculat că irlandezul va lupta în următoarea gală, însă președintele promoției UFC, Dana White a făcut anunțul care i-a întristat pe fani.

„Am vorbit cu Conor. Este dispus să lupte, însă nu anul acesta”, a declarat White la o conferință de presă susținută pentru promovarea UFC 305, care va avea loc pe 18 august în Perth, Australia.

Pentru a-și păstra șansa să îl înfrunte pe McGregor, Michael Chandler a decis să nu mai lupte până în 2025, atunci când adversarul său va fi pregătit de luptă, relatează Mundo Deportivo.