Cristina Neagu, handbalista tuturor VREMURILOR din România pune punct. „Nu vreau să fie o veste tristă, ci să ne bucurăm cu toţii”

Publicat: 12 09. 2024, 21:52
Actualizat: 12 09. 2024, 21:53

Cristina Neagu, handbalista tuturor vremurilor din România se retrage. „Nu vreau să fie o veste tristă, ci să ne bucurăm cu toţii”, a  anunțat olteanca, cea mai talentată și determinată inter, sau conducător de joc, din lume. Locomotiva a tras zeci de ani Naționala după ea. Din păcate, doar cupe ale Campionilor sau baloane de Aur, cât să umpli o casă…

Cristina a anunţat, joi, că la finalul acestui sezon îşi va încheia cariera, după 25 de ani.

Am decis ca la finalul acestui sezon să mă retrag din activitatea de handbalistă, am decis asta de ceva timp, nu a fost peste noapte, m-am tot gândit la momentul  potrivit, dar acesta nu e niciodată.

Am hotărât că acesta va fi ultimul meu sezon pe terenul de handbal. Nu ştiu dacă e un singur motiv, cred că momentul acesta vine în cariera oricărui sportiv, dar nu vreau să fie o veste tristă, ci să ne bucurăm cu toţii”, este declaraţia Cristinei Neagu, care a ales să facă acest anunţ în timpul jurnalului de seară al Ştirilor ProTV.

Cristina va fi parte dintr-o caravană organizată de sponsorii săi, care va merge în mai multe oraşe din ţară, turneul de Adio.