Cum arată Celine Dion ACUM după boala incurabilă de care suferă? Cântăreața va concerta pe scena Jocurilor Olimpice de la PARIS

Publicat: 26 07. 2024, 17:44
Actualizat: 26 07. 2024, 19:17

Celine Dion se pregătește să urce pe scenă vineri. Cântăreața care a compus melodia „My Heart Will Go On” pentru superproducția „Titanic” a regizorului James Cameron, spune că „se simte bine”.

Celine Dion suferă de mari probleme de sănătate de la începutul acestui deceniu. Ea a dispărut din lumina reflectoarelor pentru a-și trata boala incurabilă, dar acum, este gata să facă o revenire sfidătoare pe scena de la la Jocurile Olimpice de la Paris.

Celine Dion va cânta la ceremonia de deschidere

Zvonul privind participarea ei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice circulă de mai multe luni, dar nu a fost niciodată confirmat oficial.

Artista ar putea cânta melodia „L’Hymne à l’amour”, ale cărei versuri au fost compuse de Édith Piaf, cântăreața franceză de mare succes care a trăit între anii 1915 și 1963, fiind consacrată pentru genul „chanson réaliste”, potrivit Daily Mail.

Ministrul sporturilor din Franța, Amélie Oudéa-Castéra, nu a vrut să confirme și nici să infirme participarea artistei, care deja se află la Paris.

Artista este într-o stare de spirit foarte bună

Celine Dion, în vârstă de 56 ani, suferă de sindromul persoanei rigide (sindromul Moersch-Woltman), o afecțiune neurologică care îi afectează inclusiv vocea.

Celine Dion, la ieșirea din hotelul în care era cazată. Sursa Foto: ProfimediaA fost fotografiată când a plecat din hotelul din Paris în care era cazată,  îmbrăcată casual într-un pulover și pantaloni Dior bleumarin, încălțată cu pantofi sport albi. Având ochelari de soare, artista părea să aibă o stare de spirit foarte bună când și-a întâlnit fanii.

A primit un buchet de flori, a dat un autograf pe un drapel al Braziliei, a dansat puțin și și-a salutat fanii în timp ce se deplasa cu o mașină decapotabilă.

Citește și: 

Celine Dion, dispusă la orice sacrificiu ca să revină în muzică. „Am să mă întorc pe scenă chiar de va trebui să mă târăsc”  

Dezvăluiri cutremurătoare. Ce spune Celine Dion despre boala rară de care suferă