Dan Șucu a anunțat ce se ÎNTÂMPLĂ cu Marius Șumudică la Rapid! „Toate șansele de pe pământ”. Ce veste au mai primit fanii rapidiști

Publicat: 18 10. 2024, 08:27

Dan Șucu a anunțat care e viitorul lui Marius Șumudică la Rapid, mesajul venind înainte de reluarea Superligii. Echipa din Giulești va juca derby-ul cu Farul.

Acționarul majoritar al Rapidului Dan Șucu a răspuns întrebărilor fanilor într-un video postat pe contul de YouTube al clubului din Giulești.

Antrenorul Marius Șumudică are ca obiectiv să califice echipe în play-off, dar acum echipa e pe locul 12 în Superliga, cu 13 puncte.

Dan Șucu a anunțat ce se întâmplă cu Marius Șumudică la Rapid

„Marius Șumudică are contract cu noi pentru întregul an. Și în speranța că dânsul își dorește – și sunt convins că-și dorește! – noi nu vom face o evaluare asupra rezultatelor decât la sfârșitul anului. Toată lumea trebuie să înțeleagă că Marius este antrenorul nostru. Avem un președinte, un director sportiv, un club întreg. Suntem cu toții alături de el. Cu toții suntem o echipă și ne sprijinim unul pe celălalt.

Toți fani sunt convins că înțeleg că este aici pe termen lung. Am ales un antrenor competent, experimentat, dedicat și, nu în ultimul rând, iubitor al Rapidului. Dorim să-i dăm toate șansele de pe pământ, să experimenteze, să facă tot ceea ce este de cuviință ca să ajungem la un rezultat bun”, a spus Dan Șucu pentru sursa citată.

Aaron Boupendza şi Clinton Njie, apți de joc

Rapidiștii au mai primit o veste bună. Aaron Boupendza şi Clinton Njie au primit permisele de muncă şi pot debuta oficial pentru Rapid chiar în meciul cu Farul Constanţa din etapa a 13-a a Superligii.

„Boupendza şi Njie au devenit astăzi eligibili pentru meciul cu Farul şi sunt încântaţi că pot debuta în tricoul Rapidului chiar luni, pe Giuleşti”, arată Rapid pe pagina oficială de Facebook.

„Abia aștept debutul”, a spus Boupendza, iar N’Jie a completat: „Sunt gata de primul meci”. Ambii au venit liberi de contract la Rapid în vară.