Dani Coman, noul președinte al FC Argeș. Pe cine vrea ca antrenor

Publicat: 29 05. 2024, 12:00

Dani Coman e noul președinte al FC Argeș, iar fostul conducător de la Hermannstadt a spus că a refuzat trei propuneri de la alte cluburi din Superliga pentru a semna cu echipa sa de suflet.

La FC Argeș, Dani Coman va avea putere deplină. Acesta vrea să numească și un antrenor, după plecarea lui Eugen Neagoe, și favorit să preia banca tehnică e Nicolae Dică.

Dani Coman se întoarce după 19 ani la clubul unde s-a format ca portar.

Dani Coman, noul președinte al FC Argeș. Pe cine vrea ca antrenor

Prima decizie a noului președinte e aducerea lui Dică la echipă. „Eu nu sunt îngrijorat că sunt foarte puțini jucători. O să muncim zi de zi, poate și noaptea. Da, este Nicolae Dică cel cu care mă văd”, a spus Dani Coman.

„Nu a fost o decizie uşoară de luat. Am plecat în 2005 de la FC Argeş la Rapid şi m-am întors acum, după 19 ani. M-am întors într-un moment greu, dar îmi doresc foarte mult să reconstruim acest club şi să-l readucem acolo unde ne dorim toţi. Şi mai ales ne dorim să reziste, să aibă continuitate, să aibă o infrastructură adecvată, decât să ajungem în Liga I. E adevărat, toţi ne dorim să ajungem cât mai rapid în Liga I, dar e foarte important ca acest club să facă paşii corecţi, să reconstruim atât la nivel administrativ, cât şi la nivel sportiv. E un nou început şi voi pune prima cărămidă din punct de vedere sportiv. Eu mi-aş fi dorit să găsesc FC Argeş în Liga I, dar fotbalul nu îţi oferă garanţii, fotbalul nu e matematică”, a spus Dani Coman.

Am venit cu tot sufletul aici, am încredere foarte mare în domnul primar. Am toată deschiderea şi sper ca împreună să facem lucruri deosebite la Piteşti. Am nevoie de toată lumea, am nevoie de suporteri, trebuie să fim o adevărată familie pentru a reuşi tot ceea ce ne-am propus. Sunt foarte liniştit, deşi responsabilitatea este foarte mare. Sunt liniştit pentru că văd bucuria oamenilor şi sunt mândru că nu m-au uitat. Aşa că nu îmi rămâne decât să muncesc zi de zi, iar toată energia şi tot ceea ce am învăţat în aceşti ani le voi pune în slujba acestui club. Sper ca împreună să ne bucurăm de succese – Dani Coman