David Beckham s-a retras din activitate

Publicat: 16 05. 2013, 21:13
Actualizat: 29 07. 2014, 20:27

Fostul căpitan al naționalei Angliei, David Beckham, în vârstă de 38 de ani, și-a anunțat, joi, retragerea din activitate, informează site-ul oficial al Federației Engleze de Fotbal.

 

EUROVISION 2013. LIVE: Cezar Ouatu în semifinala EUROVISION. EXCLUSIV: Mesajul către românii care i-au întors spatele

EUROVISION 2013. Lista țărilor calificate în FINALĂ. Cu cine concurează CEZAR OUATU în semifinala 2. „Mă simt câștigător”

„Simt că acum este momentul potrivit pentru a-mi încheia cariera, când joc la cel mai înalt nivel. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei, antrenorilor mari de la care am avut plăcerea de a învăța. De asemenea, vreau să le mulțumesc fanilor, care m-au susținut și mi-au dat putere”, a declarat Beckham.

Beckham a fost internațional englez în 115 meciuri, un record, și a fost căpitanul naționalei țării sale la 58 de partide.

David Beckham a câștigat Liga Campionilor, de șase ori campionatul Angliei, de două ori Cupa Angliei cu Manchester United și campionatul Spaniei cu Real Madrid, înainte de a pleca în SUA, la LA Galaxy. În ianuarie, el a semnat un contract pe cinci luni cu Paris Saint-Germain și a ales ca salariul său să fie donat.