De ce a plâns ivorianul Serey Die înaintea meciului cu Columbia. Când a murit, de fapt, tatăl mijlocașului Coastei de Fildeș

Publicat: 20 06. 2014, 00:24
Actualizat: 02 10. 2018, 12:53

„Bună ziua, vreau doar să clarific un lucru. A apărut o știre falsă, tatăl meu a decedat în 2004. Am plâns la intonarea imnului, deoarece sunt entuziasmat să fiu la Cupa Mondială și să îmi servec țara. N-am crezut niciodată că voi ajunge să joac la un astfel de nivel. Îmi pare rău pentru greșeala făcută la golul doi primit și îmi cer scuze în fața celor pe care i-am dezamăgit. Voi reveni în top. Dumnezeu să vă binecuvânteze – terminat”, a scris Serey Die pe Instagram.

Presa internațională a scris că mijlocașul ivorian a plâns la intonarea imnului, deoarece a aflat de decesul tatălui său cu două ore înainte de meciul cu echipa Columbiei.

Echipa națională a Columbiei a învins, joi, la Brasilia, cu scorul de 2-1 (0-0), reprezentativa Coastei de Fildeș, într-un meci din etapa a doua a grupei C a Cupei Mondiale.

Golurile columbienilor au fost marcate de James Rodriguez ’64 și Quintero ’70, în timp ce pentru ivorieni a înscris Gervinho, în minutul 74.

Serey Die a jucat titular în naționala Coastei de Fildeș, iar la intonarea imnului a izbucnit în plâns. Mijlocașul ivorian a greșit decisiv la golul doi înscris de columbieni și a fost apoi înlocuit cu Mathis Bolly.