Dennis Man se numără printre cei mai APRECIAȚI fotbaliști din Serie A

Publicat: 02 09. 2024, 15:49
Actualizat: 03 09. 2024, 16:48
Sursa foto: Profimedia

Dennis Man este unul dintre cei mai bine cotați jucători ai campionatul italian de fotbal, după ce a înregistrat un start excelent de sezon alături de Parma.

Fotbalistul român se află pe locul 2 după primele trei etape, într-un top al jucătorilor din Serie A realizat pe baza notelor acordate de TuttoMercatoWeb.

Cu o medie de 7, Dennis Man este la egalitate cu Nicolo Barella, jucătorul lui Inter Milano, campioana en titre. Pe primul loc, cu o medie de 7,50, este Marcus Thuram, care evoluează tot pentru Inter.

Marcus Thuram, Dennis Man şi Nicolo Barella sunt urmaţi de Valentin Castellanos (Lazio), Adrian Bernabe (Parma), Ange-Yoan Bonny (Parma) şi Kingsley Ehizibue (Udinese), toţi cu o medie de 6,83.

Dennis Man a marcat câte un gol în primele două etape, în egalul cu Fiorentina (1-1) şi victoria cu AC Milan (2-1). În etapa a treia, nou-promovata Parma a fost învinsă dramatic cu 2-1, pe terenul lui Napoli, care a marcat ambele goluri în minutele adiţionale, atunci când evolua în superioritate numerică.

CITEȘTE ȘI:

Mircea Lucescu a alcătuit LISTA preliminară a stranierilor pentru primele meciuri din Liga Națiunilor

Adrian Mutu, mesaj după ce Radu Drăgușin a devenit cel mai scump FOTBALIST român din istorie