DESCHIDEREA JOCURILOR OLIMPICE 2012. Regina Elisabeta a fost fată Bond pentru o noapte. Momentul în care „a sărit cu parașuta”, împreună cu agentul 007. VIDEO și Galerie foto

Publicat: 28 07. 2012, 15:07
Actualizat: 06 07. 2016, 08:35

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a făcut debutul în cinematografie la CEREMONIA DE DESCHIDERE A JOCURILOR OLIMPICE 2012.

Alături de ea, pe marile ecrane ale stadionului olimpic din Londra a fost nimeni altul decât James Bond – actorul englez Daniel Craig. Cei doi au realizat împreună un scurt film, după modelul celebrelor pelicule cu agentul 007, care le-a fost prezentat spectatorilor și telespectatorilor, în DESCHIDEREA JOCURILOR OLIMPICE LONDRA 2012.

Acțiunea se petrece la Buckingham, iar regina este vizitată de Bond, pe când scria o scrisoare și își învăța câinii să se rostogolească. După ce îl salută pe agentul secret, Elisabeta a II-a se urcă, împreună cu acesta, într-un elicopter.

Cei doi traversează Londra și ajung deasupra parcului olimpic, moment în care regina Elisabeta a II-a și James Bond sar din elicopter.

În acest moment, filmul s-a încheiat, dar acțiunea a continuat în realitate, la CEREMONIA DE DESCHIDERE A OLIMPIADEI. Deasupra stadionului olimpic a apărut același elicopter din film, din care au sărit cu parașuta regina și 007- dublurile lor, de fapt.